RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Halucinant! Liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”

Halucinant! Liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”

Deși istoria României, și în special istoria românilor din Transilvania este plină de atrocități și de etnocid de-a lungul a secole întregi din partea ungurilor împotriva neamului românesc, și asta doar pentru vina românilor de a fi locuitorii străvechi ai acestor vetre de civilizație, doar pentru vina de a se fi născut români și a avea o credință și niște valori diferite față de cele cu care se întorceau hoardele năvălitoare din pustiurile Asiei, liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”.

Am aflat cu stupoare că au încercat să facă acest așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România” la Cluj-Napoca, dar cum însă au eșuat lamentabil, și-au ațintit ochii asupra localității Florești din județul Cluj, acolo unde pregătesc în mare taină acest muzeu al ipocriziei și demagogiei. Secole la rând, populația românească a suferit fel și fel de atrocități din partea alogenilor cu origini asiatice aciuați abuziv, samavolnic, scoțându-i de multe ori pe români din vetrele lor strămoșești și însușindu-și cu o nemernicie de neînchipuit pământurile și bunurile din spațiul etnic românesc.

apiland.ro

Din stepele Asiei, o adunătură de nomazi s-a dedat la atrocități abominabile împotriva românilor, culminând cu cele mai bine documentate masacre antiromânești: cele din timpul Revoluției de la 1848-1849 și mascrele horthyste din Ardealul de Nord / Transilvania de Nord. Românii au fost timp de sute de ani uciși, spânzurați, trași pe roată, uciși prin tortură, cu fierul înroșit, cu ochii scoși, cu nasurile și urechile tăiate, forțați să renunțe la credință, la limbă, iar într-un mod de o barbaritate rară, chiar și la prima noapte a nunții (n.r. ”jus primae noctis”, prima noapte a tinerelor românce de pe domeniul feudal al nobililor maghiari trebuia să fie în compania nobililor / grofilor unguri). Și ne spun apoi că ei au adus “civilizația” printre români?

Sau se plâng de suferințe îndurate în România? Și cam care ar fi alea? Că nu mai pot ucide, viola și fura după voie? Că nu mai pot maghiariza tot ce prind, că nu mai pot distruge toate elementele nemaghiare ce-i înconjoară? Dacă statul cedează și la acest aspect, atunci statul român nu este doar un stat suferind de sindromul Stockholm, ci este de-a dreptul un stat trădător, care acționează împotriva propriului popor. Iar guvernarea PNL-USR-UDMR se dovedește de departe cel mai trădător guvern din ultimele trei decenii…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]