Halucinant! Liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”

Halucinant! Liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”

Deși istoria României, și în special istoria românilor din Transilvania este plină de atrocități și de etnocid de-a lungul a secole întregi din partea ungurilor împotriva neamului românesc, și asta doar pentru vina românilor de a fi locuitorii străvechi ai acestor vetre de civilizație, doar pentru vina de a se fi născut români și a avea o credință și niște valori diferite față de cele cu care se întorceau hoardele năvălitoare din pustiurile Asiei, liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”.

Am aflat cu stupoare că au încercat să facă acest așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România” la Cluj-Napoca, dar cum însă au eșuat lamentabil, și-au ațintit ochii asupra localității Florești din județul Cluj, acolo unde pregătesc în mare taină acest muzeu al ipocriziei și demagogiei. Secole la rând, populația românească a suferit fel și fel de atrocități din partea alogenilor cu origini asiatice aciuați abuziv, samavolnic, scoțându-i de multe ori pe români din vetrele lor strămoșești și însușindu-și cu o nemernicie de neînchipuit pământurile și bunurile din spațiul etnic românesc.

Din stepele Asiei, o adunătură de nomazi s-a dedat la atrocități abominabile împotriva românilor, culminând cu cele mai bine documentate masacre antiromânești: cele din timpul Revoluției de la 1848-1849 și mascrele horthyste din Ardealul de Nord / Transilvania de Nord. Românii au fost timp de sute de ani uciși, spânzurați, trași pe roată, uciși prin tortură, cu fierul înroșit, cu ochii scoși, cu nasurile și urechile tăiate, forțați să renunțe la credință, la limbă, iar într-un mod de o barbaritate rară, chiar și la prima noapte a nunții (n.r. ”jus primae noctis”, prima noapte a tinerelor românce de pe domeniul feudal al nobililor maghiari trebuia să fie în compania nobililor / grofilor unguri). Și ne spun apoi că ei au adus “civilizația” printre români?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sau se plâng de suferințe îndurate în România? Și cam care ar fi alea? Că nu mai pot ucide, viola și fura după voie? Că nu mai pot maghiariza tot ce prind, că nu mai pot distruge toate elementele nemaghiare ce-i înconjoară? Dacă statul cedează și la acest aspect, atunci statul român nu este doar un stat suferind de sindromul Stockholm, ci este de-a dreptul un stat trădător, care acționează împotriva propriului popor. Iar guvernarea PNL-USR-UDMR se dovedește de departe cel mai trădător guvern din ultimele trei decenii…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Prefectul de Satu Mare defechează pe limba oficială a statului român

joi aug. 12 , 2021
Prefectul de Satu Mare nu se deranjează să treacă corect numele localităților românești Ați auzit de județul Bihar? Dar de județele Moldova sau Maros sau Kolozs? Priviți ce apare pe pagina Prefectului de Satu Mare propus de UDMR…Nume de localități din România traduse în limba maghiară la versiunea postată în […]

Poate vă place și:

libris.ro