Atac al noii guvernări și împotriva Institutului Cantacuzino?

La doar o zi după o postare bizară pe facebook a candidatului la președinție Ramona-Ioana Bruynseels legată de necesitatea „urgentă” a introducerii vaccinării obligatorie, vine și premierul să abordeze subiectul demilitarizării Institutului Cantacuzino. Coincidență? Experiența de viață ne-a învățat să nu mai credem niciodată în așa ceva: când treaba pute urât și mai este implicat și mediul politic, atunci există o posibilitate extrem de mare să se împută și mai tare.

În postarea sa de ieri de pe facebook, Ramona Ioana Bruynseels făcea apel chiar la proaspătul premier al României, Ludovic Orban, pentru a lua „măsuri urgente” pentru ca vaccinarea obligatorie să fie implementată și în România.

Foto: captură Facebook / Ramona Ioana Bruynseels

După ce au observat reacții foarte vehemente din partea românilor față de pasajul legat de vaccinarea obligatorie, cei care se ocupă de pagina de socializare a Ramonei Ioana Bruynseels au șters fix referirea la vaccinare obligatorie pentru a potoli comentariile negative la adresa blondei care se visează președinte în România.

„Orban, chiuretaj în Sănătate: Taxa clawback și Institutul Cantacuzino au soarta decisă!”, scrie evz.ro

Ce-i mână pe băieții și pe fetele astea simultan cu atâta preocupare pentru sănătatea românilor? Dacă am vrea să fim puțin răutăcioși, am putea specula chiar că la mijloc ar fi interesele sponsorilor a tuturor acestor păcălici care se vor mari salvatori ai României, preocupați până peste cap de sănătatea poporului român.

Astăzi, ca un adevărat trăsnet, a căzut și vestea că Ludovic Orban are planuri tocmai cu Institutul Cantacuzino, pe care vrea să-l scoată de sub controlul Ministerului Apărării:

 „Dacă transferul nu a produs efecte, îl vom demilitariza”, a declarat noul premier, Ludovic Orban

De asemenea, Ludovic Orban mai anunță și alte măsuri „liberale” în sistemul de sănătate: reducerea taxei clawback și atragerea de fonduri private, precizând că este „partizan al sistemului francez” (n.r. de sănătate). Premierul a fost completat de către noul ministru al Sănătății conf. univ. dr. Victor Costache, care de asemenea își dorește „modele foarte bune și independente”, din Franța.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

o zi ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

o zi ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago