Atac al noii guvernări și împotriva Institutului Cantacuzino?

La doar o zi după o postare bizară pe facebook a candidatului la președinție Ramona-Ioana Bruynseels legată de necesitatea “urgentă” a introducerii vaccinării obligatorie, vine și premierul să abordeze subiectul demilitarizării Institutului Cantacuzino. Coincidență? Experiența de viață ne-a învățat să nu mai credem niciodată în așa ceva: când treaba pute urât și mai este implicat și mediul politic, atunci există o posibilitate extrem de mare să se împută și mai tare.

În postarea sa de ieri de pe facebook, Ramona Ioana Bruynseels făcea apel chiar la proaspătul premier al României, Ludovic Orban, pentru a lua “măsuri urgente” pentru ca vaccinarea obligatorie să fie implementată și în România.

Foto: captură Facebook / Ramona Ioana Bruynseels

După ce au observat reacții foarte vehemente din partea românilor față de pasajul legat de vaccinarea obligatorie, cei care se ocupă de pagina de socializare a Ramonei Ioana Bruynseels au șters fix referirea la vaccinare obligatorie pentru a potoli comentariile negative la adresa blondei care se visează președinte în România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Orban, chiuretaj în Sănătate: Taxa clawback și Institutul Cantacuzino au soarta decisă!”, scrie evz.ro

Ce-i mână pe băieții și pe fetele astea simultan cu atâta preocupare pentru sănătatea românilor? Dacă am vrea să fim puțin răutăcioși, am putea specula chiar că la mijloc ar fi interesele sponsorilor a tuturor acestor păcălici care se vor mari salvatori ai României, preocupați până peste cap de sănătatea poporului român.

Astăzi, ca un adevărat trăsnet, a căzut și vestea că Ludovic Orban are planuri tocmai cu Institutul Cantacuzino, pe care vrea să-l scoată de sub controlul Ministerului Apărării:

 „Dacă transferul nu a produs efecte, îl vom demilitariza”, a declarat noul premier, Ludovic Orban

De asemenea, Ludovic Orban mai anunță și alte măsuri “liberale” în sistemul de sănătate: reducerea taxei clawback și atragerea de fonduri private, precizând că este “partizan al sistemului francez” (n.r. de sănătate). Premierul a fost completat de către noul ministru al Sănătății conf. univ. dr. Victor Costache, care de asemenea își dorește „modele foarte bune și independente”, din Franța.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cotațiile internaționale pentru zahăr și cerealele de consum curent au crescut semnificativ, potrivit FAO

joi nov. 7 , 2019
Prețurile la produsele alimentare la nivel mondial au crescut în octombrie, informează Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO). Prețurile de export cresc la produsele cheie precum grâul, porumbul, zahărul și uleiul de palmier, dar scad la brânză, carnea de pasăre și uleiul de floarea soarelui. Prețurile la produsele alimentare au crescut la […]

Poate vă place și:

libris.ro