RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

După Turcan, și Ludovic Orban dă cu PNL-ul în gard: “Am schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE, pentru a putea oferi un comisar PPE”

Ceea ce mulți analiști atât interni cât și externi afirmaseră cu privire la o implicare străină în dărâmarea guvernului Dăncilă în România, devine deja o certitudine, după ce Ludovic Orban a lăsat să se înțeleagă faptul că întreaga schimbare de atmosferă de pe scena politică din România a fost dictată din afara țării.

Nu puține au fost atât în țară cât și în afara României, vocile celor care au suspectat o implicare externă în dărâmarea guvernului Dăncilă și impunerea a încă unui guvern neales democratic de cetățenii români, un nou “Guvernul Meu”.

apiland.ro

“(…) PPE a reușit să impună, cum era și normal, președintele comisiei, dar când am numărat comisarii, am descoperit o situație nedreaptă. PPE nu avea majoritate în comisie, socialiștii aveau 10 comisari, iar PPE nouă comisari. (…) Și am decis în România, să nu acceptăm acestă situație nedreaptă, fiindcă vrem să oferim PPE și în comsie, așa că am schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE, pentru a putea oferi un comisar PPE…”, a declarat Ludovic Orban potrivit activenews.ro

După perlele recente ale vicepremierului(!?) liberal Raluca Turcan, despre care a râs tot internetul și s-au inventat deja noi bancuri pe bandă rulantă, Ludovic Orban vine și el să arunce cu rahat în imaginea PNL: dacă liberalii s-au opintit în România pentru a trage la căruța unor interese externe, atunci cum poate fi interpretată această mișcare decât ca fiind o trădare națională?

Deja cursul leu-euro a luat-o rău de tot razna, se vorbește de falimentarea Poștei Române, a CEC Bank, a închiderii spitalelor de stat, a închiderii magazinelor românești inițiate de către fostul ministru al agriculturii Petre Daea, a stopării susținerii agricultorilor autohtoni, ce mai … a distrugerii a tot ce a mai rămas chipurile românesc în această țară.

Dacă ar fi s-o parafrazăm pe Raluca Turcan, atunci am putea spune ceva de genul:

Culcat pe vremea Veoricăi pe creștere economică, sculat pe faliment național pe vremea lui “Organ”…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]