Glasul.info 13 decembrie 2019
Proporție covârșitoare a britanicilor în favoarea Brexit! Conservatorii lui Boris Johnson, victorie zdrobitoare la alegerile parlamentare
Print Friendly, PDF & Email

Britanicii nu înghit neomarxismele cu care încearcă neîncetat să ne îndoape așa zișii lideri europeni. Drept dovadă stă atât Brexit-ul, cât și felul în care au votat britanicii la alegerile parlamentare, covârșitor în favorea Partidului Conservator al lui Boris Johnson, asigurându-i premierului conservator o majoritate confortabilă împotriva laburiștilor.

“Dacă rezultatele oficiale vor confirma previziunile exit-poll-urilor, Partidul Conservator va obţine 368 de locuri în parlament, ceea ce ar reprezenta cea mai categorică victorie de la cea repurtată de Margaret Thatcher în 1987.

În schimb, pentru laburişti aceasta ar putea fi cea mai dură înfrângere din 1935 încoace. Formaţiunea condusă de Jeremy Corbyn este creditată acum cu 191 de parlamentari, cu 71 mai puţin decât în 2017″, scrie evz.ro, citând dintr-o corespondență RRA de la Londra

Nota noastră: După cum se poate vedea, de pe continentul european, doar România este în contratimp din nou cu istoria, aducând la putere progresiștii și grupurile de interese antinaționale, în timp ce în toată Europa apar grupări conservatoare și naționaliste tot mai puternice care să-și apere înainte de toate interesele naționale. România, trezirea la realitate!