S-a adeverit zicerea Liei Olguței Vasilescu: “Altă țeapă marca PNL! Chiar nu înțeleg pe ce cheltuiesc banii pe care îi împrumută cu nemiluita!”

Imediat după alegerile din 26 mai 2019, Lia Olguța Vasilescu lansa o profeție care prinde din ce în ce mai mult contur în gu(W)ernarea actuală liberală: “O să mănânc pop-corn și o să mă uit cum sunt tăiate pensii și salarii”.

libris.ro

“Lia Olguța Vasilescu: O să mănânc pop-corn și o să mă uit cum sunt tăiate pensii și salarii

Nu numai că se taie pensii, salarii, cu precădere tot de la pătura de jos a societății, dar se distrug și multe dintre proiectele fostei guvernări, sau se abandonează anumite investiții.

“Altă țeapă marca PNL! Eu chiar nu înțeleg pe ce cheltuiesc banii pe care îi împrumută cu nemiluita, dublu decât PSD, din moment ce au stopat toate programele pentru antreprenori sau fermieri, nu mai maresc veniturile românilor si nu bagă aproape nimic in investiții!

Nici măcar 100 de milioane de lei pentru construcția drumului expres Pitești – Craiova???? Am postat în ultima zi de guvernare fotografii și clipuri cu stadiul in care am lăsat construcția. Mergeți acum sa vedeți cât (nu) s-a muncit… Că făceați glume pe seama bordurilor puse la inaugurare. Diferența e că pe vremea noastră s-a muncit în forța (dovada o reprezinta videoclipurile puse de mine pe fb când a căzut guvernul PSD), iar acum s-au alocat mai puțini bani decât au costat autorizațiile sau exproprierile…
#aveticeativotat”, a scris pe facebook Lia Olguța Vasilescu

Nota noastră: S-a adeverit așadar zicerea Liei Olguței Vasilescu de anul trecut: acum poate sta și să se uite mâncând pop-corn în vreme ce sunt tăiate pensii, salarii, subvenții, investiții, cam tot ce era în beneficiul românilor…


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info