De ziua lui Eminescu, călătorii ieșeni îi vor putea asculta versurile în Tramvaiul Literaturii

Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi alături de Compania de Transport Public Iași organizează un eveniment deosebit cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu. Oferă o zi călătorilor ieșeni în care aceștia vor putea asculta poezii și melodii pe versuri de Mihai Eminescu, chiar în tramvaiul cu care se vor deplasa.

“Compania de Transport Public Iași alături de Asociația TRAMCLUB IAȘI organizează miercuri, 15 ianuarie 2020, a patra ediție a evenimentului „Fonoteca din tramvai”. Evenimentul marchează împlinirea a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu.

Timp de o zi, în Tramvaiul Literaturii, călătorii vor putea asculta poezii și melodii pe versuri de Mihai Eminescu, iar pe rafturile bibliotecii din tramvai vor regăsi cărți ale marelui poet.

apiland.ro

Tramvaiul Literaturii va putea fi întâlnit pe traseele ce traversează cartierul Copou (1/ 13, 9). “, se arată în comunicatul organizatorilor

Nota noastră: Manifestarea face dintr-o serie de evenimente dedicate aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu și totodată Zilei Culturii Naționale, aleasă pentru a fi sărbătorită pe 15 ianuarie anual în România tocmai pentru că reprezintă data nașterii poetului național al românilor, Mihai Eminescu. Ziua Culturii Naționale este o sărbătoare națională, care are loc anual în România pe 15 ianuarie cu scopul de a promova cultura, arta, și efortul academic.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]