RSS

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

A 8-a zi a protestului maraton d…

În România s-a dat o…

Reacție din partea Uniunii Ziari…

Cenzura cu care se c…

Aurelian Pavelescu: "Iohannis a …

"CARE PARTID OMOARĂ …

CEL MAI MARE TELESCOP SOLAR LA T…

Sâmbătă, 25 iulie, „…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

A. Pavelescu: “Florin Cîțu a mai împrumutat azi 3 miliarde de euro, cu dobânzi duble față chiar și de Grecia!”

Print Friendly, PDF & Email

“Florin Cîțu a mai împrumutat azi 3 miliarde de euro, cu dobânzi duble față chiar și de Grecia! Încătușează România! Aplauze!

Demențial! Astăzi, Guvernul României prin Ministerul de Finanțe a mai făcut un împrumut de 3 miliarde de euro, în plus față de cei 4 miliarde luați de la bănci în mai puțin de 3 luni. Pe 12-30 de ani, cu dobândă de 2,04% și 3,41%, în condițiile în care Grecia, cel mai îndatorat stat din UE, cu o datorie externă de vreo 4 ori mai mare ca România, face împrumuturi la 1,4%! Pentru ce sunt aceste împrumuturi? Nimeni nu știe!

De ce se întâmplă asta? Liberalii au sarcină să îndatoreze România, s-o aducă la mâna creditorilor externi, să o colonizeze în mod forțat. Nu era nevoie sub nicio formă de asemenea împrumuturi, România fiind pe creștere economică puternică și având resursele proprii de dezvotare, cum s-a dovedit! Și, dacă ar fi fost nevoie, trebuia să vină Cîțu și să spună: pentru autostrăzi, spitale, investiții în fân și pulbere…, ceva. Asta cu autostrăzile e oricum terminată.

De ce acum? Pentru că ar putea să plece de la guvernare la moțiunea de cenzură și tunurile trebuie date obligatoriu. Pe de altă parte, pentru că populația este anesteziată după alegerile prezidențiale, noua putere fiind în ”luna de miere”, bucurându-se de ”încrederea” post-electorală. Oricum, românii au fost fezandați bine de decenii – ar putea să vândă măine Cîțu și copii din casele oamenilor, iar românii i-ar preda la oficiile de primire-predare!

Și mai este ceva, ”pregătirea” ”prostimii” pentru o criză care se anunță, noi, România, deși stabilă, să fim primii care intrăm în criză din proprie inițiativă, cu capul înainte, pentru ca AUSTERITATEA care profită multinaționalelor să fie cu prisosință justificată, după un scenariu de atac asupra țării chiar din partea guvernului cozilor de topor! După modelul lui Băsescu, care a provocat artificial cea mai cumplită criză economică și socială din UE, venind cu o austeritate criminală, deși chiar și instituțiile internaționale au avertizat că a fost inacceptabil de agresiv, nejustificat: nu-i nimic, s-au sinucis oameni, iar mai mult de un milion au părăsit țara de foame!

Asemenea acțiuni guvernamentale sunt descrise în jumătate din codul penal, pentru că poporul este cel care, la final, trebuie să plătească. Vă amintiți, prin comparație, de cei 20 de miliarde de euro împrumutați de Băsescu nejustificat? A plătit altcineva decât țara?

Nu văd nicio ”îngrijorare” la Bruxelles, iar ambasadele SUA, Germaniei, Franței Suediei sau Olandei tac bine, ca și Bruxellesul cel plin de ”îngrijorări”: turcul plătește! E de bine! Din Siria, Irak și Libia vin vești cu mult mai bune! Aplauze!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info