libris.ro

A. Pavelescu: „Florin Cîțu a mai împrumutat azi 3 miliarde de euro, cu dobânzi duble față chiar și de Grecia!”

„Florin Cîțu a mai împrumutat azi 3 miliarde de euro, cu dobânzi duble față chiar și de Grecia! Încătușează România! Aplauze!

Demențial! Astăzi, Guvernul României prin Ministerul de Finanțe a mai făcut un împrumut de 3 miliarde de euro, în plus față de cei 4 miliarde luați de la bănci în mai puțin de 3 luni. Pe 12-30 de ani, cu dobândă de 2,04% și 3,41%, în condițiile în care Grecia, cel mai îndatorat stat din UE, cu o datorie externă de vreo 4 ori mai mare ca România, face împrumuturi la 1,4%! Pentru ce sunt aceste împrumuturi? Nimeni nu știe!

De ce se întâmplă asta? Liberalii au sarcină să îndatoreze România, s-o aducă la mâna creditorilor externi, să o colonizeze în mod forțat. Nu era nevoie sub nicio formă de asemenea împrumuturi, România fiind pe creștere economică puternică și având resursele proprii de dezvotare, cum s-a dovedit! Și, dacă ar fi fost nevoie, trebuia să vină Cîțu și să spună: pentru autostrăzi, spitale, investiții în fân și pulbere…, ceva. Asta cu autostrăzile e oricum terminată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De ce acum? Pentru că ar putea să plece de la guvernare la moțiunea de cenzură și tunurile trebuie date obligatoriu. Pe de altă parte, pentru că populația este anesteziată după alegerile prezidențiale, noua putere fiind în ”luna de miere”, bucurându-se de ”încrederea” post-electorală. Oricum, românii au fost fezandați bine de decenii – ar putea să vândă măine Cîțu și copii din casele oamenilor, iar românii i-ar preda la oficiile de primire-predare!

Și mai este ceva, ”pregătirea” ”prostimii” pentru o criză care se anunță, noi, România, deși stabilă, să fim primii care intrăm în criză din proprie inițiativă, cu capul înainte, pentru ca AUSTERITATEA care profită multinaționalelor să fie cu prisosință justificată, după un scenariu de atac asupra țării chiar din partea guvernului cozilor de topor! După modelul lui Băsescu, care a provocat artificial cea mai cumplită criză economică și socială din UE, venind cu o austeritate criminală, deși chiar și instituțiile internaționale au avertizat că a fost inacceptabil de agresiv, nejustificat: nu-i nimic, s-au sinucis oameni, iar mai mult de un milion au părăsit țara de foame!

Asemenea acțiuni guvernamentale sunt descrise în jumătate din codul penal, pentru că poporul este cel care, la final, trebuie să plătească. Vă amintiți, prin comparație, de cei 20 de miliarde de euro împrumutați de Băsescu nejustificat? A plătit altcineva decât țara?

Nu văd nicio ”îngrijorare” la Bruxelles, iar ambasadele SUA, Germaniei, Franței Suediei sau Olandei tac bine, ca și Bruxellesul cel plin de ”îngrijorări”: turcul plătește! E de bine! Din Siria, Irak și Libia vin vești cu mult mai bune! Aplauze!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info