libris.ro

Daniel Gheorghe: „În spatele intoleranței la adresa lui Tudor Gheorghe zace o adâncă respingere a firii profunde a acestui popor”

Deputatul liberal Daniel Gheorghe reacționează după atacurile multiple din partea lui Vladimir Tismăneanu, Andrei Caramitru și Daniel Funeriu, îndreptate împotriva artistului Tudor Gheorghe, susținând că „arta este liberă” și „nu poți iniția un linsaj public, împănat cu reflectii geopolitice cu iz securistoid, la adresa unui om exclusiv pentru un act realizat sub licența artistică”.

„Poți să fii ori să nu fii de acord cu expresia artistică ori cu părerile lui Tudor Gheorghe, iar arta este liberă în mod fundamental, însă nu poți iniția un linșaj public, împănat cu reflectii geopolitice cu iz securistoid, la adresa unui om exclusiv pentru un act realizat sub licența artistică. În spatele intoleranței la adresa lui Tudor Gheorghe zace o adâncă respingere a firii profunde a acestui popor.

Dacă am supraviețuit prin ceva în istorie, asta am reusit prin haz de necaz, prin autoironie și prin disprețul față de ordinea impusă de alții în mod nedrept, nicidecum prin apucături de torționari, prin disciplina fanatică ori prin suspiciune dusă la rang de virtute. Și da, de fiecare dată când un Român vine și spune că dorește să stea drept în Europa și in lume, nimic mai mult, iată că se trezesc alții să îi dea cu parul peste sira și peste sale și să îi reamintească vocația șerbiei și a servituții ca destin!”, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Foto: captură facebook
Foto: captură facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info