Prostie și răzbunare și la Ministerul Muncii: ministresa nu s-a lăsat până nu a scăpat de liftieră!

Am remarcat din păcate în ultimii ani o anumită parte a clasei politice care a răspândit în societatea românească o ură de o prostie și o imbecilitate fără margini, atât cât s-a aflat în opoziție, dar mai ales după ce s-a văzut ajunsă la guvernare.

De prin toate instituțiile publice din România, fie guvernamentale, fie locale, actuala putere înlocuiește pe criterii de nepotism și de “cumetrisme” nu doar reprezentanții vechii puteri, ci și victime “colaterale”, oameni apolitici, dar care erau ajunși în sistem pe criterii cât de cât meritocratice, înlocuindu-i cu tot felul de neisprăviți și de incompetenți, dar în schimb înregimentați poltic.

Ultimul caz care a atras atenția presei și a societății românești este cel al unei biete liftiere, pe care i s-a pus pata ministresei soroșiste de la Ministerul Muncii. Ministresa nu s-a lăsat până nu a scăpat de liftieră!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Foto: captură facebook / Cristian Vasilcoiu
Foto: captură facebook / Cristian Vasilcoiu

“Ea este doamna Paula (n.r. în poza cu care este ilustrat acest articol), liftiera pe care Violeta Alexandru nu s-a lăsat până nu a dat-o afară inclusiv de la firma privată de mentenanță lifturi, ca să scape de ea din Ministerul Muncii.
Contractul dintre firmă și minister a fost denunțat, sub condiția că se va semna unul nou doar dacă liftiera dispare! Că nu suportă madame ministru să mai vadă fața liftierei!
Propun o petiție pentru salvarea doamnei Paula, care mai are doi ani până la pensie!“, a scris pe facebook fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a inițiat o petiție online pentru salvarea doamnei Paula, liftiera pe care i s-a cășunat din senin ministresei Violeta Alexandru de la Ministerul Muncii. Puteți semna petiția online AICI

O minimă informare din partea ministresei care uită că este ministru la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, ar fi trebuit să-i arate că femeia pe care se luptă s-o dea afară mai are doar doi ani până la pensie, și deci ar fi ieșit oricum natural din sistem, deci “efortul” de o lăsa acum fără loc de muncă n-ar fi adus cine știe ce economie la buget, și nici n-ar fi adus cine știe ce beneficii colosale societății românești ca un om să rămână timp de doi ani un marginalizat social și economic, pentru că la asemenea vârste cam nu te mai angajează aproape nimeni din păcate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

A.U.R. cere urgentarea înscrierii Roșiei Montane în UNESCO: Proteste masive în cazul în care Guvernul Orban nu își respectă promisiunile

joi ian. 30 , 2020
Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) solicită Guvernului Orban urgentarea înscrierii Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO. Copreședinții A.U.R., George Simion și Claudiu Târziu, au precizat în cadrul unei conferințe de presă susținută joi că formațiunea susține acest demers și în cadrul unui miting care are loc de la ora 18:00 în […]

Poate vă place și:

libris.ro