Dictatura corporatistă – Te sună șeful de la Sibiu: „De ce-ai strâns bă semnături pentru referendumul pentru familie?”


Un tânăr român, creștin ortodox, care lucra într-o multinațională din domeniul IT-ului, a fost certat la telefon de către „șeful cel mare” al multinaționalei de la Sibiu, pentru că strângea în pauzele de la serviciu semnături de la colegii săi pentru referendumul pentru familie!


Una dintre cele mai antiromânești acțiuni recente desfășurate pe față împotriva poporului român, atât instituțional, de la nivelul funcției de președinte și de la nivelul altor instituții importante ale statului român, cât și din partea unei uriașe mașini mediatice și ONG-iste de propagandă progresiste, dar și din partea mediului privat, acolo unde prin corporații și multinaționale a fost instituită un soi de sclavie ideologică, închingată în dogmele corectitudinii politice, este reprezentată de lupta furibundă, boicotul și propaganda împotriva referendumului pentru familie.

Conform recensământului din 2011, 16.307.004 cetățeni români, reprezentând 86,45% din populație, s-au declarat ortodocși. Nicicând în istoria neamului românesc, mai ales în istoria statului român modern, un lider al țării nu și-a mai bătut joc în asemenea hal de credința majoritară din această țară. Doar Klaus Iohannis a fost capabil de o asemenea scenă macabră, numindu-i pe milioanele de români care au inițiat un referendum pentru familie… „fanatici religioși”.

Discursul acesta antireligios și cu o pronunțată notă antiortodoxă, antiromânesc chiar am putea zice noi, al lui Klaus Iohannis, s-a răspândit nu numai în mediul politic progresist și ONG-ist, ci și în multinaționalele care sălășluiesc pe teritoriul României, și și-au transformat angajații într-un soi de sclavi ideologici, încorsetați în limitele unei cenzuri chiar mai parșive decât cea din vremea comunismului.

Deci, într-o multinațională din domeniul IT-ului care beneficiază de niște privilegii incredibile în România, un tânăr creștin este mustrat, certat la telefon pentru că a îndrăznit să facă un lucru „incorect politic” din punctul de vedere al noilor bolșevici ai vremurilor noastre, respectiv să strângă în pauzele de la serviciu semnături de la colegii săi de muncă pentru referendumul pentru familie.

Tânărul, uluit de o asemenea reacție, a înghițit în sec, temându-se deja pentru locul său de muncă. Care-i atunci diferența dintre sclavia ideologică a muncitorilor din perioada bolșevică, și cea de azi corporatistă, unde angajații sunt ținuți într-un soi de sclavie ideologică, forțați să fie parte a unei uniformizări ideologice samavolnice?

Cum să strângi tu bă semnături pentru referendumul pentru familie, când Plăvanul din fruntea țării a rumegat în conferință de presă că voi sunteți niște „fanatici religioși”, niște habotnici, retrograzi, care vă opuneți progresului și omului nou?

Am fugit noi cu disperare de bolșevismul rusesc, dar se pare tot mai mult că am fugit direct în brațele bolșevismului european, soroșist, sau chiar mondial, unde liderii europeni au înlocuit vițelul de aur biblic cu un alt idol, cu un colos al lui Karl Marx…

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns