Nou șovinism din partea lui Robert Raduly: “Tata mi-a dat două sfaturi: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă”

 Primarul în funcție al orașului Miercurea Ciuc, Robert Raduly, cunoscut pentru ieșirile sale antiromânești, pe alocuri chiar de-a dreptul șovine, a lovit din nou:

“Tata mi-a dat două sfaturi bune și un exemplu de viață. Cele două sfaturi: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă”, a declarat Robert Raduly.

De-a lungul vremii, primarul orașului Miercurea Ciuc, Robert Raduly, a oferit public o serie de declarații și afirmații jignitoare sau chiar batjocoritoare la adresa românilor și a statului român, declarații pentru care a și trebuit să răspundă în fața Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Una dintre cele mai recente declarații ale sale, șovine, antiromânești, a reușit să-i oripileze până și pe cei de la MaghiaRomânia care spun că așteaptă ca în acest caz Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării  să se autosesizeze.

“Tata mi-a dat două sfaturi bune și un exemplu de viață. Cele două sfaturi: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă”, a declarat Robert Raduly.

“”Tata mi-a dat două sfaturi bune și un exemplu de viață. Cele două sfaturi: să nu mă fac milițian și să nu-mi iau nevastă româncă”*, a declarat Ráduly Róbert Kálmán, primarul în funcție al orașului Miercurea Ciuc, în dezbaterea pentru alegerea candidatului UDMR. Înțelegem traumele lăsate de organele de represiune comuniste. Însă discriminarea pe criterii etnice este inacceptabilă, nefăcând cinste niciunui politician. Așteptăm Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării să se sesizeze în cazul acestei declarații, se pare că e ultima de acest fel a lui Ráduly din funcția de primar… Echipa MaghiaRomânia

PS: un sfat de la Sever, fondatorul MaghiaRomânia: dacă folosești împotriva maghiarilor acestă declarație a unui singur om, ești la fel de șovin ca Ráduly”, au scris pe facebook cei de la MaghiaRomania

Foto: captură facebook MaghiaRomania

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un senator PMP: "S-au întors acasă doar cei care lucrau la negru și care se folosesc de protecția socială din România"

mie mart. 18 , 2020
Un senator PMP, Cătălin Lucian ILIESCU, cel care l-a înlocuit în Parlamentul României tocmai pe Traian Băsescu, a declarat că pe fondul crizei provocată de pandemia care a aruncat Europa în haos, “s-au întors acasă doar cei care lucrau la negru, oameni care nu au contribuit niciodată la stat, dar azi […]

Poate vă place și:

libris.ro