RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Ce sinecuri antinaționale mai subvenționează statul român: Vicepreședintele consiliului județean Covasna își bate joc de imnul național!

Vicepreședintele consiliului județean Covasna își bate joc de imnul național! Inițiativa polțiștilor români de a “răsplăti” în mod simbolic populația care respectă ordonanța militară și stă acasă prin intonarea imnului de stat pe străzile orașului, este luată în batjocură de către vicepreședintele consiliului județean Covasna Grüman Róbert-Csongor.

libris.ro

Presa locală din mai multe orașe din țară a scris astăzi despre această acțiune a poliției române, care se desfășoară la nivel național. Iată spre exemplu ce scrie o publicație din județul Bihor:

“Imnul României s-a auzit la Oradea în semn de mulțumire pentru orădenii care respectă izolarea”, a scris bihon.ro

Foto: captură facebook / Grüman Róbert
Foto: captură facebook / Grüman Róbert

Pentru vicepreședintele consiliului județean Covasna, Grüman Róbert, acesta este însă din păcate un nou prilej de a-și arăta dipsrețul la adresa imnului țării, a statului care îi plătește această sinecură călduță și fără griji de la consiliului județean Covasna:

Ar trebui să plângem sau să râdem? Imnul național român a fost difuzat astăzi la ora 17:00 din mașina poliției, în semn de solidaritate cu medicii și cetățenii care rămân acasă.”, a scris pe facebook vicepreședintele consiliului județean Covasna, Grüman Róbert

Foto: captură facebook / Grüman Róbert
Foto: captură facebook / Grüman Róbert

Nota noastră: Îl anunțăm pe domnul Grüman Róbert că atâta vreme cât îmbraca haina de funcționar al statului român, nu trebuie nici să plângă și nici să râdă atunci când este intonat imnul național. Dacă nu-l lasă inima să simtă deloc românește și nici un strop de patriotism la adresa imnului României, atunci măcar se poate abține de a face comentarii batjocoritoare la adresa imnului național. Oare cum s-ar fi comportat societatea civilă în Ungaria dacă un etnic român și-ar fi arătat un asemenea dispreț la adresa imnului național al Ungariei?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]