Categories: Tradatorii Romaniei

Liberalii și slugile antiromânești din servicii au primit o rangă-n dinți din partea partenerului strategic?

Jurnalistul Cătălin Tache dezvăluie într-un articol intitulat „SRI, îngrozit de e-mailul Departamentului de Stat!” și publicat în national.ro, faptul că la solicitarea disperată de ajutor din partea slugilor antiromânești din servicii și de prin instituțiile statului infiltrate cu trădători și vânzători de țară, Departamentul de Stat al SUA ar fi răspuns prin intermediul unui email al cărui mesaj transmitea în mare, cam următoarele:

”… având în vedere incompetența, prostia și furturile din țara Dvs., credem că ar fi inutil un astfel de ajutor”, potrivit national.ro

Deci, care parteneriat, care bicicletă? Pentru ce atâta distrugere, jaf și umilire a României când „partenerul” te scuipă în ochi, de parcă ai fi ruda mai proastă și mai săracă de la țară, nedorită în buricul târgului printre mașini, semafoare și civilizație?

A fost nevoie de o adevărată ”rangă în dinți” administrată de către Departamentul de Stat al SUA pentru ca mai-marii SRI să nu se mai prefacă la nesfârșit că nu înțeleg că ”parteneriatul” nu este decât o balivernă„, mai scrie jurnalistul Cătălin Tache

„Incompetența, prostia și furturile” reclamate de către „partenerul strategic”, știm cu toții destul de bine cam cine sunt cei care le înfăptuiesc: politicienii, la mare concurență cu mafia din servicii, cea din justiție și din alte instituții de forță din România. Când spuneau că și-au luat România înapoi, de fapt la asta se refereau, în limbaj de jargon, de mafioți: și-au luat teritoriile înapoi, să și le împartă între ei, fix așa cum își împart clanurile mafiote teritoriile din marile orașe.

Ce am putea spune despre o asemenea veste? Trebuie să recunoaștem că nu ne surprinde deloc o așa o știre, ba chiar dimpotrivă, ne așteptam oricând și la așa ceva: „Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece…”. Așa stau lucrurile și cu slugărnicia. Doar Țara rămâne mereu acolo să te aștepte, chiar dacă ai trădat-o, chiar dacă ai hulit-o de multe ori poate chiar pe nedrept… Ea te așteaptă, mai săracă, mai văduvită de resurse, dar te așteaptă și te primește înapoi ca pe fiul risipitor.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

17 Mai 1919 – Teodor Pirici, olteanul care a eliberat Aradul

La data de 17 mai 1919, locuitorii Aradului întâmpinau cu multă lumină în ochi și căldură…

5 ore ago

Noaptea Muzeelor boicotată în acest an de angajații muzeelor în nordul Moldovei

Nemulțumiți de inechitățile salariale, angajații muzeelor din Nordul Moldovei sunt hotărâți să boicoteze anul acesta…

18 ore ago

16 Mai 1600 – Mihai Viteazul ia Cetatea Suceava fără niciun fel de luptă, pur și simplu i se deschid porțile cetății

Sub spectrul unei iminente reveniri a lui Sigismund Báthory cu scopul de a recuceri Transilvania…

o zi ago

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

2 zile ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

2 zile ago