Liberalii și slugile antiromânești din servicii au primit o rangă-n dinți din partea partenerului strategic?

Print Friendly, PDF & Email

Jurnalistul Cătălin Tache dezvăluie într-un articol intitulat “SRI, îngrozit de e-mailul Departamentului de Stat!” și publicat în national.ro, faptul că la solicitarea disperată de ajutor din partea slugilor antiromânești din servicii și de prin instituțiile statului infiltrate cu trădători și vânzători de țară, Departamentul de Stat al SUA ar fi răspuns prin intermediul unui email al cărui mesaj transmitea în mare, cam următoarele:

”… având în vedere incompetența, prostia și furturile din țara Dvs., credem că ar fi inutil un astfel de ajutor”, potrivit national.ro

Deci, care parteneriat, care bicicletă? Pentru ce atâta distrugere, jaf și umilire a României când “partenerul” te scuipă în ochi, de parcă ai fi ruda mai proastă și mai săracă de la țară, nedorită în buricul târgului printre mașini, semafoare și civilizație?

A fost nevoie de o adevărată ”rangă în dinți” administrată de către Departamentul de Stat al SUA pentru ca mai-marii SRI să nu se mai prefacă la nesfârșit că nu înțeleg că ”parteneriatul” nu este decât o balivernă“, mai scrie jurnalistul Cătălin Tache

“Incompetența, prostia și furturile” reclamate de către “partenerul strategic”, știm cu toții destul de bine cam cine sunt cei care le înfăptuiesc: politicienii, la mare concurență cu mafia din servicii, cea din justiție și din alte instituții de forță din România. Când spuneau că și-au luat România înapoi, de fapt la asta se refereau, în limbaj de jargon, de mafioți: și-au luat teritoriile înapoi, să și le împartă între ei, fix așa cum își împart clanurile mafiote teritoriile din marile orașe.

Ce am putea spune despre o asemenea veste? Trebuie să recunoaștem că nu ne surprinde deloc o așa o știre, ba chiar dimpotrivă, ne așteptam oricând și la așa ceva: “Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece…”. Așa stau lucrurile și cu slugărnicia. Doar Țara rămâne mereu acolo să te aștepte, chiar dacă ai trădat-o, chiar dacă ai hulit-o de multe ori poate chiar pe nedrept… Ea te așteaptă, mai săracă, mai văduvită de resurse, dar te așteaptă și te primește înapoi ca pe fiul risipitor.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info