libris.ro

Liberalii și slugile antiromânești din servicii au primit o rangă-n dinți din partea partenerului strategic?

Jurnalistul Cătălin Tache dezvăluie într-un articol intitulat „SRI, îngrozit de e-mailul Departamentului de Stat!” și publicat în national.ro, faptul că la solicitarea disperată de ajutor din partea slugilor antiromânești din servicii și de prin instituțiile statului infiltrate cu trădători și vânzători de țară, Departamentul de Stat al SUA ar fi răspuns prin intermediul unui email al cărui mesaj transmitea în mare, cam următoarele:

”… având în vedere incompetența, prostia și furturile din țara Dvs., credem că ar fi inutil un astfel de ajutor”, potrivit national.ro

Deci, care parteneriat, care bicicletă? Pentru ce atâta distrugere, jaf și umilire a României când „partenerul” te scuipă în ochi, de parcă ai fi ruda mai proastă și mai săracă de la țară, nedorită în buricul târgului printre mașini, semafoare și civilizație?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


A fost nevoie de o adevărată ”rangă în dinți” administrată de către Departamentul de Stat al SUA pentru ca mai-marii SRI să nu se mai prefacă la nesfârșit că nu înțeleg că ”parteneriatul” nu este decât o balivernă„, mai scrie jurnalistul Cătălin Tache

„Incompetența, prostia și furturile” reclamate de către „partenerul strategic”, știm cu toții destul de bine cam cine sunt cei care le înfăptuiesc: politicienii, la mare concurență cu mafia din servicii, cea din justiție și din alte instituții de forță din România. Când spuneau că și-au luat România înapoi, de fapt la asta se refereau, în limbaj de jargon, de mafioți: și-au luat teritoriile înapoi, să și le împartă între ei, fix așa cum își împart clanurile mafiote teritoriile din marile orașe.

Ce am putea spune despre o asemenea veste? Trebuie să recunoaștem că nu ne surprinde deloc o așa o știre, ba chiar dimpotrivă, ne așteptam oricând și la așa ceva: „Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece…”. Așa stau lucrurile și cu slugărnicia. Doar Țara rămâne mereu acolo să te aștepte, chiar dacă ai trădat-o, chiar dacă ai hulit-o de multe ori poate chiar pe nedrept… Ea te așteaptă, mai săracă, mai văduvită de resurse, dar te așteaptă și te primește înapoi ca pe fiul risipitor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info