Cât valorează județul IAȘI pentru guvernul actual: DOUĂ CUTII!???

PSD Iași acuză actuala guvernare că-și bate joc de ieșeni, trimițând un “ajutor” constând în doar două cutii cu echipament oferite Spitalului de Neurochirurgie din Iași, “un spital care va trebui să trateze pacienți critici cu COVID-19 din toată regiunea Moldovei”.

“DOUĂ CUTII! Atât a putut Guvernul! Acesta este ”ajutorul” pe care l-a trimis Spitalului de Neurochirurgie din #Iași. Doar două cutii cu echipament pentru un spital care va trebui să trateze pacienți critici cu COVID-19 din #toată regiunea Moldovei.

Noroc că administrația locală nu s-a bazat pe acest ”sprijin” al Guvernului!Pentru toți baronii #PNL, care ați transformat județe întregi în focare de infecție din cauza incompetenței și lăcomiei voastre, luați un pix și notați ce a făcut la Iași președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, care are în subordine #șase spitale:

a văzut ce se întâmplă în lume și a luat măsuri încă de la #începutul anului, atunci când PNL se ținea de anticipate și se juca de-a guvernele;  a alocat 650 de milioane de lei pentru dotarea și funcționarea spitalelor, iar recent a suplimentat această sumă cu 100 de milioane; a cumpărat 43 de ventilatoare atunci când se găseau, nu acum când nimeni nu mai vinde României nimic; a cumpărat #zecidemii de măști/combinezoane/viziere, #tone de dezinfectant și alte echipamente de protecție atunci când prețurile erau decente și nu acum, când fie nu se găsesc, fie costă enorm;și, poate cel mai important, a reușit să unească trei județe Iași-Neamț-Bacău pentru a cumpăra un SPITAL MOBIL cu 17,5 milioane de euro. Un spital complet echipat, cu 250 de paturi, zonă de testare, săli de operații, 70 de paturi de terapie intensivă, sală de nașteri, farmacie, etc. Spital care în 3 săptămâni va fi complet funcțional și va funcționa ca un #spitaltampon pentru toată zona Moldovei.

Rezultatul? La Iași au fost confirmate doar 88 de cazuri cu noul coronavirus până acum, dintre care 40 de pacienți au fost vindecați.”, scriu cei din filiala Iași a Partidului Social Democrat

Preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, merge chiar mai departe de atât, afirmând că:

apiland.ro

“Preşedintele Consiliului Judeţean: Ieşeni, suntem singuri, guvernul are o altă agendă!”, scrie ziaruldeiasi.ro

Nota noastră: Lăsând la o parte disputele politice evidente, statisticile oficiale însă nu mint. Dacă suprapui harta României peste județele controlate de liberali, se constată uluitor că tocmai în fiefurile PDL-PNL sunt și cele mai grave focare. Concluzia? E destul să te uiți câți din camarila băsistă se regăsesc acum în primul plan în PNL…


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]