libris.ro

În aceeași zi în care la Cluj era puhoi de lume, la Iași jubilau presa secularistă și militanții antiortodocși că s-a deschis dosar penal pentru o manifestare religioasă

Am văzut cu toții ceea ce s-a întâmplat pe 9 aprilie 2020 pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca: peste 1500 de persoane, se aflau pe aeroportul din Cluj, așteptând să fie îmbarcați în avioane pentru a pleca la muncă în Germania. Nu tu „distanțare socială”, nu tu respectarea celor mai elementare norme de igienă și de protecție împotriva pandemiei de coronavirus, așa cum ne este indicat la tot pasul de către ordonanțele militare.

Și apoi a urmat uluiala: cohorte întregi de politicieni și de postaci nenorociți care invocau „libertatea de circulație a persoanelor în Uniunea Europeană”, dreptul la muncă, contracte semnate cu firme străine, etc, etc, … o grămadă de pretexte și de scuze penibile, pe alocuri chiar extrem de jenante și de puerile, pentru a justifica ceea ce s-a petrecut joi pe aeroportul de la Cluj.

Dar câți au aflat despre ceva petrecut la Iași pe 21 martie 2020, o manifestare religioasă din curtea Bisericii „Sfântul Nicolae Socola“ din Iaşi, un incident pentru care atât presa secularistă ieșeană cât și militanții antiortodocși s-au năpusit cu o furie năprasnică asupra preotului ortodox și a enoriașilor care au asistat la o slujbă de pomenire a morților?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe 22 martie a.c., Ziarul de Iași, o publicație cu orientare „progresistă” și care adoră să lovească în ortodoxie cu aproape orice ocazie, publica următorul material:

„FOTO: Oameni înghesuiți unul în altul la slujba de pomenire a morților în Iași”, scrie ziaruldeiasi.ro

Erau la acel moment preluate de către publicația ieșeană fotografiile publicate pe Facebook de către Dragoș Pășcăneanu. Uitându-ne și noi pe contul de socializare aparținând celui care a postat aceste fotografii, am descoperit comentarii de o violență extremă, de domeniul penalului, postate de către persoane, culmea, aparținând unor cu totul alte culte religioase decât cel ortodox.

Foto: captură facebook
Foto: captură facebook

Imaginile respective s-au viralizat atunci pe facebook, însoțite de mesaje extrem de violente, inclusiv de dorințe pătimașe și dorințe de a muri cei surprinși în aceste imagini, și de multă, multă mânie proletară, precum și diverse invective și sudalme aruncate cu mare generozitate de către militanții antiortodocși, unii aparținând bineînțeles unor alte culte religioase decât cel ortodox.

Redăm și noi câteva dintre capturile cu aceste manifestări de „iubire” la adresa celor prezenți pe 21 martie la Biserica „Sfântul Nicolae Socola“ din Iaşi…

Foto: captură facebook
Foto: captură facebook

Ei bine, în fix aceeași zi în care la Cluj era puhoi de lume, la Iași jubilau presa secularistă și militanții antiortodocși că s-a deschis dosar penal pentru o manifestare religioasă:

„Dosar penal pentru ieșenii care s-au strâns la praznicul făcut la biserica de la Socola”, a scris ziaruldeiasi.ro

Același gen de oameni care se dădeau de ceasul morții pentru slujba de pomenire a morților de la Biserica „Sfântul Nicolae Socola“ din Iaşi, găseau de această dată tot felul de argumente pentru a scuza marea adunare a muncitorilor sezonieri de pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca: ba că e dreptul lor muncă, la circulație în UE, ba că nu-i poți opri cum ne spunea nonșalant Sică Mandolină la oră de maximă audiență la televiziunea publică, ba o gramadă de alte inepții.

Și concomitent cu asta, presa secularistă și militanții antiortodocși jubilează că s-a deschis dosar penal pentru o manifestare religioasă?


Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info