libris.ro

Invitație la lectură: „EROII ȘI MARTIRII ORTODOXIEI”

Pe adresa de email a redacției noastre am primit din partea profesorului Costel Neacșu trei cărți deosebite, în format electronic, pe care le-am parcurs cu atenție zilele acestea. Una dintre ele ne-a atras în mod deosebit atenția, cea intitulată „EROII ȘI MARTIRII ORTODOXIEI din toate timpurile și neamurile”. Este o adevărată antologie a martirilor creștinismului, din cele mai vechi timpuri și până în vremurile noastre.

N-am putut să nu observăm și să facem o analogie între vremurile de prigoană din perioada Imperiului Roman, și cele pe care le trăim în aceste zile, când în vreme ce noi suntem închiși în case, pe străzile României sunt afișate pe panourile publicitare tot felul de blasfemii la adresa creștinismului, așa cum reiese din anumite imagini care s-au viralizat deja pe rețelele de socializare.

Redăm integral mesajul trimis de către profsorul Costel Neacșu pe adresa de email a recației noastre:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


COPIAŢI, MULTIPLICAȚI, DISTRIBUIȚI! 

Confruntându-ne cu o atmosferă de-a dreptul suprarealistă, a derivei și izbirii “Titanicului” nostru planetar cu “aisbergul” unei realităţi căreia prea puțini sunt gata să îi facă faţă, consider că este momentul propice, înainte de a veni timpul când nu seva mai putea face nimic, să vă pun la dispoziţie, în aceste vremuri extreme, un “colac de salvare” prin care adresez îndemnul să fim pregătiți, săavem unplan în primul rând de supravieţuire duhovnicească, nu doar biologică, subliniinduvă că ne vom confruntă cu o societate demonică, neomarxistă, bazată pe inocularea fricii!

Vă pun așadar la dispoziție un “colac de salvare” gratuit, format din trei cărţi semnate de mine și arhivate în cea mai mare bibliotecă online din lume, cu rugămintea COPIERII și TRIMITERII la cât mai mulţi oameni: din cartea “EROII ȘI MARTIRII ORTODOXIEI” vom afla cum s-au comportat înaintașii noştri în marile prigoane, din cartea “SFÂRȘITUL LUMII” vom înţelege cine şi cum ar vrea să ne fure mântuirea în acest ultim cataclism istoric, iar din cartea “OMUL LA ÎNFRICOȘĂTOAREA JUDECATĂ” vom vedea că de atitudinea noastră de acum depinde dacă Domnul Dumnezeu, la JUDECATA UNIVERSALĂ, ne va dărui viața veşnică în ÎMPĂRĂŢIA SA!

Neţinând “cu pumnii” de această viață, căci nu este totuna cum omul își sfârșește zilele lui pământene, vă sugerez să ne socotim ca nişte “osândiţi la moarte, ca să nu ne punem încrederea în noi, ci în Dumnezeu, Care…NE IZBĂVEȘTE”(1Cor. 1, 9-10) și, amintindu-vă că Hristos ne îndeamnă “NU VĂ TEMEȚI”(Mt.10, 28) și ne întreabă “DE CE VĂ ESTE FRICĂ, PUȚIN CREDINCIOȘILOR?”(Mt.8,26), să urmăm (căci frica nu este de la Dumnezeu) Cuvântul Domnului: “DE VOI ŞI UMBLA ÎN MIJLOCUL MORȚII NU MĂ VOI TEME DE RELE, CĂ TU(DOAMNE) CU MINE EŞTI”(Ps.22,4)… Doamne ajută-ne!

Linkurile de mai jos vă stau la dispoziţie:

Prof. Costel Neacșu 
https://ro.scribd.com/document/458139534/Omul-la-Infrico%C5%9F%C4%83toarea-Judecat%C4%83
https://ro.scribd.com/document/458139280/EROII-%C8%98I-MARTIRII-ORTODOXIEI-din-toate-timpurile-%C8%99i-neamurile-Edi%C8%9Bia-a-II-a

https://ro.scribd.com/document/458138508/Sfar%C8%99itul-lumii-Edi%C8%9Bia-a-III-a

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info