Invitație la lectură: “EROII ȘI MARTIRII ORTODOXIEI”

Pe adresa de email a redacției noastre am primit din partea profesorului Costel Neacșu trei cărți deosebite, în format electronic, pe care le-am parcurs cu atenție zilele acestea. Una dintre ele ne-a atras în mod deosebit atenția, cea intitulată “EROII ȘI MARTIRII ORTODOXIEI din toate timpurile și neamurile”. Este o adevărată antologie a martirilor creștinismului, din cele mai vechi timpuri și până în vremurile noastre.

N-am putut să nu observăm și să facem o analogie între vremurile de prigoană din perioada Imperiului Roman, și cele pe care le trăim în aceste zile, când în vreme ce noi suntem închiși în case, pe străzile României sunt afișate pe panourile publicitare tot felul de blasfemii la adresa creștinismului, așa cum reiese din anumite imagini care s-au viralizat deja pe rețelele de socializare.

Redăm integral mesajul trimis de către profsorul Costel Neacșu pe adresa de email a recației noastre:

COPIAŢI, MULTIPLICAȚI, DISTRIBUIȚI! 

Confruntându-ne cu o atmosferă de-a dreptul suprarealistă, a derivei și izbirii “Titanicului” nostru planetar cu “aisbergul” unei realităţi căreia prea puțini sunt gata să îi facă faţă, consider că este momentul propice, înainte de a veni timpul când nu seva mai putea face nimic, să vă pun la dispoziţie, în aceste vremuri extreme, un “colac de salvare” prin care adresez îndemnul să fim pregătiți, săavem unplan în primul rând de supravieţuire duhovnicească, nu doar biologică, subliniinduvă că ne vom confruntă cu o societate demonică, neomarxistă, bazată pe inocularea fricii!

Vă pun așadar la dispoziție un “colac de salvare” gratuit, format din trei cărţi semnate de mine și arhivate în cea mai mare bibliotecă online din lume, cu rugămintea COPIERII și TRIMITERII la cât mai mulţi oameni: din cartea “EROII ȘI MARTIRII ORTODOXIEI” vom afla cum s-au comportat înaintașii noştri în marile prigoane, din cartea “SFÂRȘITUL LUMII” vom înţelege cine şi cum ar vrea să ne fure mântuirea în acest ultim cataclism istoric, iar din cartea “OMUL LA ÎNFRICOȘĂTOAREA JUDECATĂ” vom vedea că de atitudinea noastră de acum depinde dacă Domnul Dumnezeu, la JUDECATA UNIVERSALĂ, ne va dărui viața veşnică în ÎMPĂRĂŢIA SA!

Neţinând “cu pumnii” de această viață, căci nu este totuna cum omul își sfârșește zilele lui pământene, vă sugerez să ne socotim ca nişte “osândiţi la moarte, ca să nu ne punem încrederea în noi, ci în Dumnezeu, Care…NE IZBĂVEȘTE”(1Cor. 1, 9-10) și, amintindu-vă că Hristos ne îndeamnă “NU VĂ TEMEȚI”(Mt.10, 28) și ne întreabă “DE CE VĂ ESTE FRICĂ, PUȚIN CREDINCIOȘILOR?”(Mt.8,26), să urmăm (căci frica nu este de la Dumnezeu) Cuvântul Domnului: “DE VOI ŞI UMBLA ÎN MIJLOCUL MORȚII NU MĂ VOI TEME DE RELE, CĂ TU(DOAMNE) CU MINE EŞTI”(Ps.22,4)… Doamne ajută-ne!

Linkurile de mai jos vă stau la dispoziţie:

Prof. Costel Neacșu 
https://ro.scribd.com/document/458139534/Omul-la-Infrico%C5%9F%C4%83toarea-Judecat%C4%83
https://ro.scribd.com/document/458139280/EROII-%C8%98I-MARTIRII-ORTODOXIEI-din-toate-timpurile-%C8%99i-neamurile-Edi%C8%9Bia-a-II-a

libris.ro

https://ro.scribd.com/document/458138508/Sfar%C8%99itul-lumii-Edi%C8%9Bia-a-III-a


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info