Tismăneanu, lovit de tesla discriminării cu o amendă de 5.000 de lei

Vladimir Tismaneanu este de altfel, alaturi de Silviu Brucan(Samuel Bruckner) unul dintre acei propagandisti ai comunismului care au stat in jurul tuturor presedintilor postdecembristi.

Vladimir Tismaneanu este de altfel, alaturi de Silviu Brucan(Samuel Bruckner) unul dintre acei propagandisti ai comunismului care au stat in jurul tuturor presedintilor postdecembristi.

Print Friendly, PDF & Email

Vladimir Tismăneanu a fost amendat cu 5.000 de lei de către CNCD pentru fapta “de a posta pe pagina sa de socializare o fotografie care ilustrează mai multe păsări (ciori) ce stau așezate pe un gard, imagine însoțită de textul: „Aeroportul Țăndărei. Toate Zborurile sunt anulate„“.

Pe 11 aprilie a.c. anunțam despre autosesizarea lui Asztalos Csaba, președintele Consiliului Național de Combatere a Discriminării, cu privire la o postare cu tentă rasistă de pe o rețea de socializare, a neobolșevicului Vladimir Tismăneanu, culmea, pus de Băsescu să “condamne” tocmai activitățile tătucilor lui Tismenețki, agenți sovietici aflați pe statele de plată ale Anei Pauker.

“CNCD-ul se autosesizează după ce “Volodea” Tismăneanu a făcut o postare cu tentă rasistă”, scriam noi la începutul lunii aprilie

“Fapta dl. Vladimir Tismăneanu din data de 11.04.2020 de a posta pe pagina sa de socializare o fotografie care ilustrează mai multe păsări (ciori) ce stau așezate pe un gard, imagine însoțită de textul: „Aeroportul Țăndărei. Toate Zborurile sunt anulate„, alături de comentariul dl. Tismăneanu: „Super tare„, constituie discriminare potrivit art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000.

Colegiul director a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale dl. Vladimir Tismăneanu în cuantum de 5.000 de lei potrivit O.G. 137/2000. La stabilirea cuantumului sancțiunii contravenționale s-au avut în vedere următoarele circumstanțe atenuate și agravante: momentul postării mesajului, conținutul și comentariul la mesaj, comportamentul contravenientului după momentul postării mesajului, scuzele publice prezentate de contravenient, calitatea de formator de opinie și specializarea academică a acestuia (expert în analiza regimurilor totalitare).Hotărârea a fost adoptată cu unanimitatea de voturi a celor prezenți (8 voturi). “, se arată într-un comunicat CNCD de pe 6 mai 2020
Loading...
Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.