Categories: Știri

Pentru peste o duzină de site-uri din România se sfârșește azi dictatura orwelliană. ANCOM-ul le-a eliberat!

Când delatorii neomarxisti / sorosiști tocmai sperau să se mărească numărul publicațiilor și site-urilor interzise în România, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, deținătorul site-ului justitiarul.ro, aflat printre site-urile închise de către ANCOM-ul lui Grindeanu la solicitarea MAI și recomandarea misteriosului Grup de Comunicare Strategică, anunță că de mâine publicația Justițiarul va scăpa din cătușele ANCOM-ului.

“De mâine dau ăștia drumul la site-ul justitiarul.ro! Decizia 536/14.05.2020.”, a scris pe facebook jurnalistul Albin Marinescu

Foto: Facebook / Albin Marinescu

Și într-adevăr, consultând site-ul ANCOM, am descoperit că prin deciziile nr. 535, 536, 537, 538, 539 din 14 Mai 2020, instituția “eliberează” nu doar Justițiarul, ci și alte site-uri surghiunite și oprimate la cererea Tefelimii cea dornică de cenzură bolșevică, care deja lărgea numele de pe lista cenzurii cu tot mai multe site-uri. Tot aceste grupări dornice de ceznură se țin și de raportarea falsă a unor pagini de socializare, mai ales din rândurile celor conservatoare, ortodoxe și naționaliste:

Instigare la cenzură sistematică, bolșevică, Foto: captură facebook

Ironia sorții, tocmai în aceste zile lecturam o carte aparte, intitulată “Publicațiile scoase din circulație până la 1 iunie 1946”, din care reieșea zelul bolșevic de a cenzura până și unele dintre cele nevinovate cărți, mai ales dacă unele idei de acolo erau contrare noii revoluții ale socialismului.

Dacă în prima variantă a decretului-lege de interzicere a unor publicații periodice și neperiodice era vorba doar de vreo 2538 (n.r. de la decretul din 2 mai 1945 până în anul 1946), în numai doi ani, la 1948 se ajunge la nu mai puțin de 7694 de titluri. Între timp se adaugă foarte multe titluri legate de Basarabia și de românii de dincolo de Nistru, de studii sociologice de identificare a românismului de dincolo de malurile Nistrului și Bugului.

Deși nu mai suntem sub stăpânire bolșevică, așa cum se aflau românii după cel de-Al Doilea Război Mondial, perioada aceasta a fost marcată și ea din păcate de o cenzură frenetică, cu delatori porniți cu “mânie proletară” , sorosistă, împotriva unor publicații sau site-uri “neconforme” cu mainstream-ul nivelator.


Articole asemănătoare:

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Iulie – T𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 𝐯𝐞𝐬̦𝐧𝐢𝐜𝐢𝐞 𝐚 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐞𝐯𝐨d Ștefan cel Mare, manifestare organizată de Muzeul Judeţean “Ştefan cel Mare” din Vaslui

"„𝐄𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚̆ 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐞𝐯𝐨𝐝, 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐞!” Miercuri, 2 iulie 2025, începând cu ora 10:00,…

15 ore ago

A.D. Xenopol Remembered: Historian of Romania, Philosopher of Europe

Alexandru Dimitrie Xenopol was born on March 24, 1847, in Păcurari, a settlement in Iași, the…

2 zile ago

ZILELE REZISTENȚEI. Ediția a 16-a. 18-20 iulie 2025, la Sâmbăta de Sus

Programul manifestărilor din cadrul Zilelor Rezistenței 18-20 iulie 2025, Mănăstirea Sâmbăta de Sus Vineri 18.07:…

3 zile ago

Experimentul Pitești – realitate ocultată, suferință uitată

Experimentul Pitești nu este doar o pagină întunecată din istoria României, ci una dintre cele…

3 zile ago

27 Iunie 1944 – Trei români au fost legați de stâlpi și împușcați de către armata horthystă la Sighet, jud Maramureș

O pagină tragică din istoria Maramureșului, uitată și neglijată pe nedrept 27 Iunie 1944 -…

4 zile ago