Pentru peste o duzină de site-uri din România se sfârșește azi dictatura orwelliană. ANCOM-ul le-a eliberat!

Când delatorii neomarxisti / sorosiști tocmai sperau să se mărească numărul publicațiilor și site-urilor interzise în România, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, deținătorul site-ului justitiarul.ro, aflat printre site-urile închise de către ANCOM-ul lui Grindeanu la solicitarea MAI și recomandarea misteriosului Grup de Comunicare Strategică, anunță că de mâine publicația Justițiarul va scăpa din cătușele ANCOM-ului.

“De mâine dau ăștia drumul la site-ul justitiarul.ro! Decizia 536/14.05.2020.”, a scris pe facebook jurnalistul Albin Marinescu

Foto: Facebook / Albin Marinescu

Și într-adevăr, consultând site-ul ANCOM, am descoperit că prin deciziile nr. 535, 536, 537, 538, 539 din 14 Mai 2020, instituția “eliberează” nu doar Justițiarul, ci și alte site-uri surghiunite și oprimate la cererea Tefelimii cea dornică de cenzură bolșevică, care deja lărgea numele de pe lista cenzurii cu tot mai multe site-uri. Tot aceste grupări dornice de ceznură se țin și de raportarea falsă a unor pagini de socializare, mai ales din rândurile celor conservatoare, ortodoxe și naționaliste:

Instigare la cenzură sistematică, bolșevică, Foto: captură facebook

Ironia sorții, tocmai în aceste zile lecturam o carte aparte, intitulată “Publicațiile scoase din circulație până la 1 iunie 1946”, din care reieșea zelul bolșevic de a cenzura până și unele dintre cele nevinovate cărți, mai ales dacă unele idei de acolo erau contrare noii revoluții ale socialismului.

libris.ro

Dacă în prima variantă a decretului-lege de interzicere a unor publicații periodice și neperiodice era vorba doar de vreo 2538 (n.r. de la decretul din 2 mai 1945 până în anul 1946), în numai doi ani, la 1948 se ajunge la nu mai puțin de 7694 de titluri. Între timp se adaugă foarte multe titluri legate de Basarabia și de românii de dincolo de Nistru, de studii sociologice de identificare a românismului de dincolo de malurile Nistrului și Bugului.

Deși nu mai suntem sub stăpânire bolșevică, așa cum se aflau românii după cel de-Al Doilea Război Mondial, perioada aceasta a fost marcată și ea din păcate de o cenzură frenetică, cu delatori porniți cu “mânie proletară” , sorosistă, împotriva unor publicații sau site-uri “neconforme” cu mainstream-ul nivelator.


Articole asemănătoare:


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info