Acesta a fost rostul amenzilor în timpul stării de urgență? Unei bătrâne din Iași, polițistul i-a spus că o să-și vândă casa

„M-am umilit în fața polițistului.Mi-a zis că voi plăti scump pentru ce am făcut, că o să-mi vând casa!”, se plânge o bătrână din Iași, amendată cu 10.000 de lei pentru că ar fi ieșit cu 30 de minute mai devreme decât prevedea ordonanța din timpul stării de urgență, potrivit BZI.ro

Că amenzile au fost disproporționat de mari pe timpul stării de urgență, asta au putut-o remarca aproape toți românii. Dar care a fost cu adevărat scopul acestor amenzi uriașe? Doar acela de a ne „proteja” de o amenințare invizibilă, un virus ucigaș, sau în spatele stabilirii unor amenzi la un nivel nemaiîntâlnit nicăieri pe planetă se ascund și alte calcule?

La acest moment, există mai multe familii de români pe cale să-și piardă casele din cauza împrumuturilor făcute la niște IFN-uri deținute către unii liberali de marcă, care s-au luptat până și cu dinții în Parlamentul României pentru a proteja aceste forme de „cămătărie legală”, prin care mulți dintre românii suficient de ghinioniști și de creduli pentru a avea de-a face cu aceste IFN-uri își vor pierde casele sau alte proprietăți cu care au garantat aceste împrumuturi în condiții ce țin mai curând de practicile mafiote.

„Aveam mască de protecție, aveam mănuși… Aveam și declarație pe propria răspundere! Dar d-l polițist nici nu a vrut să audă! (…) M-am umilit în fața lui, însă… degeaba! Mi-a spus că mă amendează pentru că am încălcat legea. Nu am vrut să semnez procesul-verbal și, atunci, a spus că îmi arată el mie ce poate face! Nu am semnat pentru că am considerat că nu am greșit cu nimic. Mi-a zis că voi plăti scump pentru ce am făcut, că o să-mi vând casa!”, relatează bătrâna din Iași, potrivit Bzi.ro

Să ne mire dar atunci că un polițist amenință o bătrânică pe străzile Iașului ca va fi nevoită să-și vândă casa pentru a plăti o amendă astronomică raportată la venitul său lunar, o pensie amărâtă de doar 800 de lei? Dar dacă tocmai ăsta a fost rostul amenzilor în timpul stării de urgență? Că noi sincer, nu-i putem suspecta niciodată pe liberali de intenții bune… O dovedesc luptele lor din Parlament pe anumite proiecte legislative, în care au apărat cu înverșunare numai interese total străine cetățeanului român.

Nota noastră: Au fost polițiști care s-au plâns că aceste amenzi disproporționat de mari din timpul stării de urgență le vor atrage în mod nedrept antipatia din partea unei mari părți a populației, fără că ei să aibă vreo vină cu privire la acest aspect. Însă din păcate a existat și o parte din agenți care au dat dovadă de un sadism inexplicabil în relația cu cetățeanul român, mai ales dacă era vorba de cetățeni docili, cu mult bun simț. În loc să se investească în educația populației, liberalii au preferat și de această dată biciul, ca de multe alte ori de-a lungul istoriei României moderne…. Poate românii se vor învăța pe viitor să nu mai uite istoria prea curând.

Social Links

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Ziua Academiei Române – Ziua porților deschise

Academia Română împlinește 159 de ani de la fondare Academia Română împlinește 159 de ani…

3 ore ago

Profesorii sunt bătaia de joc a politrucilor certați cu educația!

Vorbim de zeci de ani despre depolitizarea sistemului de educație și nu avem nici un…

21 de ore ago

Deputat SOS România: „Patriotismul economic, motorul dezvoltării României”

Din când în când mai descoperim și mici minuni în România. DA, există și maghiari…

23 de ore ago

Valeriu Munteanu, deputat AUR: „Fântâna Albă este Katyn-ul românesc. Nu vom uita”

Valeriu Munteanu, deputat AUR: "Fântâna Albă este Katyn-ul românesc. Nu vom uita" Astăzi, la împlinirea…

2 zile ago

Deputatul Govor Mircea sau imaginea ipocriziei, a promisiunilor neonorate

Miile de români sătmăreni care sunt  scriptic beneficiari ai Legii 154/2021 au avut un licăr…

3 zile ago

30 Martie 1903: Jurnalistul român Gheorghe Mohan este osândit la 1 lună temniță și 500 coroane amendă pentru articolul „COARDA SE ÎNTINDE”

Jurnalismul românesc în Transilvania se confrunta la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX cu…

4 zile ago