RSS

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Să știe și presa vândută: circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

Print Friendly, PDF & Email

Duminică, 12 iulie 2020, în Piaţa Victoriei din Bucureşti a avut loc un protest care în punctul său culminant a depăşit cu puțin 1500 de persoane, instrumentele de măsurare a maselor arătându-ne circa 1689 de persoane.

Ar trebui luat în considerare și faptul că, a mai existat un grup de persoane care a rămas pe carosabil în fața Muzeului Antipa. Protestul împotriva Carantinei a început în jur de ora 18.00 și a durat cam până pe la ora 21.00.

Crowd Checking

# Mapc Hecking – Verifica si tu numarul celor din piata AICI

 Principala Problemă a fost ora înainta “18.00” la care a fost programat mitingul pe reţelele de socializare. Piaţa Victoriei a fost ocupată în jurul orei 19.00 astfel la circa o oră după ocuparea centrului “Pieţei” oameni au început să plece, mâine fiind zi de lucru. Presa din România a raportat părtinitor filmând grupurile mici care au rămas la peste două ore de la ocupare “Pieţei” sau grupuri izolate. Nici o televiziune nu a prezentat imaginii elocvente din prima oră de desfăşurare a mitingului din centrul Pieţei Victoriei.

La Bucureşti împotriva Carantinei

Un lucru pozitiv este că protestul a fost total depolitizat de această dată, nici Catarama nici George Simion nu au mai fost prezenţi sau nu au mai ajuns la microfon. Prezenţa acestora nu ar fi fost rea în sine, dar prin faptul că aceştia reprezintă nişte partide ar fi putut politiza întregul protest. Domnul Iulian Capsali a prins printre ultimii cuvântul iar discursul sau nu a stârnit mare interes.

Citiți întreg articolul pe Războiul InformationalSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info