Gelu Vișan: „Vă spun demult că România este o Colonie! Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei”

Intervenția incredibilă a lui Manfred Weber, liderul PPE, la adresa României, și avertizările cu iz de amenințare ale acestuia la adresa statului român, sunt comentate de către Gelu Vișan.

” Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei, mult propăvăduită de acești politicieni. Justiția s-ar face la ordin, direct de la cancelaria germană care ar conduce UE: “Ăsta-i vinovat ăsta nu e”, așa cum ar dicta interesele conducătorilor Străini.”, scrie pe facebook Gelu Vișan

Redăm integral postarea lui Gelu Vișan cu privire la intervenția lui Manfred Weber, liderul PPE:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Colonizatori și coloniști

Vă spun demult că România este o Colonie, iar cei care au colonizat-o au drept de viață și de moarte asupra coloniștilor. Ieri am fost șocat de declarațiile unor politicieni Colonizatori care atacă magistrații români. 
Unul dintre ei, “lumina” Popularilor Europeni, grup din care face parte PNL, PMP și UDMR, a cerut, nici mai mult nici mai puțin, ca politicienii ALDE și PSD să oprească o anchetă juridică a unor procurori din România(?!?!?!) 

“Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber avertizează că, în cazul în care ancheta împotriva lui Kovesi nu va fi oprită, PPE va cere o dezbatere în viitoarea sesiune plenară a Parlamentului European. ( digi 24)”

Acest individ este “Lumina” PNL și PMP, candidatul la președinția Comisiei Europene, un politician.
Un politician care cere unor partide să oprească o anchetă judiciară!
Ce independență a justiției, ce Stat de Drept, neica nimeni-ăsta, spune cu subiect și predicat că în România, el este Statul de Drept! Declarația lui completează Declarațiile unor alți Colonizatori, care sar în apărarea lui Kovesi și care calcă în picioare niște procurori. 

Aceasta este o dovadă a faptului că ne tratează ca pe niște coloniști, mai mult decât atât, ca pe o țară ocupată. 
Între declarația acestui ins care acum o săptămână mergea de mână cu Iohannis și Orban la nu știu ce acțiune a PPE și declarațiile lui Iosif Vissarionovici Stalin (Иосиф Виссарионович Сталин) nu este nici cea mai mică diferență, doar că în urmă cu câteva decenii România fusese ocupată de sovietici, iar acum este tratată ca o țară ocupată de unii care conduc vremelnic Europa. 

Gelu Vișan: "Vă spun demult că România este o Colonie! Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei"
Gelu Vișan: „Vă spun demult că România este o Colonie! Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei”

Inutil să mai spun că nici un lider politic român din partidele subordonate( nu afiliate: subordonate) PPE, fie Ludovic Orbán sau Traian Băsescu, altfel plini de “ curaj” când e să ne dea lecții, inclusiv despre Utopia “ Statelor Unite ale Europei”, dar mai ales despre adversarii politici, nu au scos o vorbuliță despre această declarație. Au lăsat capul în pământ și au rămas în poziția în genunchi dând ritmic din cap. 
Faptul că șefii Europeni ne tratează ca pe niște coloniști, nu e de mirare, ne tratează așa cum consideră ei că suntem. 

Faptul însă că politicienii români nu scot o vorbă, ne arată cât de mici și neînsemnați sunt în fața ocupantului străin, căruia îi fac cizmele în fiecare dimineață, bucurându-se dacă sunt băgați în seamă. Dacă această declarația o făcea Dragnea sau oricare alt politician român, să vezi atunci “ curaj” pe ei: înroșeau telefoanele și umpleau ecranele televizoarelor, indignați până-n măduvă. Acum? Mucles, joc de glezne și poziția în genunchi cu fața la șeful străin. 

Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei, mult propăvăduită de acești politicieni. Justiția s-ar face la ordin, direct de la cancelaria germană care ar conduce UE: “Ăsta-i vinovat ăsta nu e”, așa cum ar dicta interesele conducătorilor Străini. 
PS: Încă mai au timp să demonstreze că le-a mai rămas o urmă de bărbăție, chiar și o amintire.”, a scris Gelui Vișan pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns