RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Gelu Vișan: “Vă spun demult că România este o Colonie! Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei”

Intervenția incredibilă a lui Manfred Weber, liderul PPE, la adresa României, și avertizările cu iz de amenințare ale acestuia la adresa statului român, sunt comentate de către Gelu Vișan.

” Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei, mult propăvăduită de acești politicieni. Justiția s-ar face la ordin, direct de la cancelaria germană care ar conduce UE: “Ăsta-i vinovat ăsta nu e”, așa cum ar dicta interesele conducătorilor Străini.”, scrie pe facebook Gelu Vișan

Redăm integral postarea lui Gelu Vișan cu privire la intervenția lui Manfred Weber, liderul PPE:

“Colonizatori și coloniști

Vă spun demult că România este o Colonie, iar cei care au colonizat-o au drept de viață și de moarte asupra coloniștilor. Ieri am fost șocat de declarațiile unor politicieni Colonizatori care atacă magistrații români. 
Unul dintre ei, “lumina” Popularilor Europeni, grup din care face parte PNL, PMP și UDMR, a cerut, nici mai mult nici mai puțin, ca politicienii ALDE și PSD să oprească o anchetă juridică a unor procurori din România(?!?!?!) 

apiland.ro

“Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber avertizează că, în cazul în care ancheta împotriva lui Kovesi nu va fi oprită, PPE va cere o dezbatere în viitoarea sesiune plenară a Parlamentului European. ( digi 24)”

Acest individ este “Lumina” PNL și PMP, candidatul la președinția Comisiei Europene, un politician.
Un politician care cere unor partide să oprească o anchetă judiciară!
Ce independență a justiției, ce Stat de Drept, neica nimeni-ăsta, spune cu subiect și predicat că în România, el este Statul de Drept! Declarația lui completează Declarațiile unor alți Colonizatori, care sar în apărarea lui Kovesi și care calcă în picioare niște procurori. 

Aceasta este o dovadă a faptului că ne tratează ca pe niște coloniști, mai mult decât atât, ca pe o țară ocupată. 
Între declarația acestui ins care acum o săptămână mergea de mână cu Iohannis și Orban la nu știu ce acțiune a PPE și declarațiile lui Iosif Vissarionovici Stalin (Иосиф Виссарионович Сталин) nu este nici cea mai mică diferență, doar că în urmă cu câteva decenii România fusese ocupată de sovietici, iar acum este tratată ca o țară ocupată de unii care conduc vremelnic Europa. 

Gelu Vișan: "Vă spun demult că România este o Colonie! Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei"
Gelu Vișan: “Vă spun demult că România este o Colonie! Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei”

Inutil să mai spun că nici un lider politic român din partidele subordonate( nu afiliate: subordonate) PPE, fie Ludovic Orbán sau Traian Băsescu, altfel plini de “ curaj” când e să ne dea lecții, inclusiv despre Utopia “ Statelor Unite ale Europei”, dar mai ales despre adversarii politici, nu au scos o vorbuliță despre această declarație. Au lăsat capul în pământ și au rămas în poziția în genunchi dând ritmic din cap. 
Faptul că șefii Europeni ne tratează ca pe niște coloniști, nu e de mirare, ne tratează așa cum consideră ei că suntem. 

Faptul însă că politicienii români nu scot o vorbă, ne arată cât de mici și neînsemnați sunt în fața ocupantului străin, căruia îi fac cizmele în fiecare dimineață, bucurându-se dacă sunt băgați în seamă. Dacă această declarația o făcea Dragnea sau oricare alt politician român, să vezi atunci “ curaj” pe ei: înroșeau telefoanele și umpleau ecranele televizoarelor, indignați până-n măduvă. Acum? Mucles, joc de glezne și poziția în genunchi cu fața la șeful străin. 

Tocmai ați primit o mostră de ceea ce ar însemna Statele Unite ale Europei, mult propăvăduită de acești politicieni. Justiția s-ar face la ordin, direct de la cancelaria germană care ar conduce UE: “Ăsta-i vinovat ăsta nu e”, așa cum ar dicta interesele conducătorilor Străini. 
PS: Încă mai au timp să demonstreze că le-a mai rămas o urmă de bărbăție, chiar și o amintire.”, a scris Gelui Vișan pe facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]