RSS
TwitterFacebookPinterest

La Tomești, “minunile inginerești” promovate de primar, nu țin mai mult de câteva zile?

O stradă abia dată în folosință cedează rapid la Tomești, dovadă stând pozele făcute de către locuitorii care ne arată hăul care se cască amenințător, atât pentru mașini cât și pentru pietoni deopotrivă, pe strada Nucilor.

“Nu-i prima dată când cedează această stradă. Poate că nu-i de proastă calitate, dar o fi cedând din cauza emoțiilor. Pe afară vopsim gradul, iar înăuntru-i leopardul!”, ne spune cu ironie Gabriel Apreutesei, candidatul din acest an la primăria comunei Tomești

“Minunile inginerești” de la Tomești

Multe dintre proiectele din ultimii ani legate de infrastructura publică din Tomești, parcări, parcuri și străzi, realizate de către primarul actual, au cedat câteodată chiar și după primele zile de la darea lor în folosință, ne spune Gabriel Apreutesei.

apiland.ro
“Minunile inginerești” de la Tomești, județul IAȘI
“Minunile inginerești” de la Tomești, județul IAȘI

Toți cei care privesc “minunile inginerești” de la Tomești, se întreabă pe bună dreptate ce cauze sau motive sinistre se ascund în spatele acestor lucrări de mântuială, dar prin intermediul cărora s-au îngropat o mulțime de bani publici.

“Minunile inginerești” de la Tomești, județul IAȘI
“Minunile inginerești” de la Tomești, județul IAȘI

Primul lucru care stă pe buzele locuitorilor din Tomești de cele mai multe ori este suspiciunea de corupție: de ce apar gropi cât casa de mari în străzile proaspăt inaugurate, de ce se macină asfaltul de pe marginea drumurilor și de ce asfaltul este atât de subțire și de atât de proastă calitate, de ce parcările pavate arată de parcă ar sta să iasă cineva care își doarme somnul de veci sub ele, ca în filmele cu zombie? De ce, de ce, și sunt prea mulți acești “de ce” din păcate la Tomești…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]