La Târgu Mureș, Kelemen Hunor a spus că “se face campanie electorală maghiară”

Print Friendly, PDF & Email

În inima României, într-un oraș brăzdat încă de cicatricile unor evenimente de o violență ieșită comun, respectiv cele din martie 1990, când manipularea și încercarea de destrămare teritorială a României au condus la un conflict interetnic dureros, un reprezentant oficial al statului român, Kelemen Hunor, a spus că la Târgu Mureș “se face campanie electorală … maghiară”.

În România!!!! În România secolului XXI ni se spune public că se face campanie electorală maghiară!? Deci nu în interesul cetățeanului român, nu campanie electorală a unui partid din România, ci campanie electorală … maghiară.

Foto: captură facebook/ UDMR

“A marosvásárhelyi választás tétjéről: A viták ideje lejárt. Egy magyar kampány lesz Marosvásárhelyen, Soós Zoltán polgármesteri kampánya. Aki nyerni akar, aki azt akarja, hogy 20 év után ismét magyar polgármestere legyen a városnak, az Soós Zoltánt és az RMDSZ új tanácsosi csapatát támogatja.”, a scris pe facebook Kelemen Hunor

Când în țara ta accepți existența unui partid pe criterii etnice, o formațiune politică antiromânească, cu o agendă pur antiromânească, rezultă din start că nu ești “precaut” ci de-a dreptul “prost”, asta ca să cităm un individ care n-aplică și în practică ceea ce spune pentru masele largi.

Social Links

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info