Aurelian Pavelescu: „Iohannis a mai folosit morții pentru crearea ”emoției colective” cu Colectivul și i-a reușit. Va mai merge odată?”

„CARE PARTID OMOARĂ MAI MULT POPOR? ULTIMA FAZĂ A POLITICII ÎN LUME – INVENȚIE ROMÂNEASCĂ!

Astăzi s-a decis tema centrală a campaniei electorale pentru locale, odată cu acuza formulată de Președintele României că PSD este responsabil de morții de covid din țară. Șeful PSD a ieșit imediat și i-a acuzat pe Iohannis și Orban că sunt criminali, la rândul lor, că ei omoară românii în pandemie.

Așa ceva nu s-a mai văzut nicăieri în lume. Când oamenii mor la propriu sub amenințarea unui flagel necunoscut, când sistemul sanitar este în colaps, când societatea și statul se află efectiv în disoluție, clasa politică dorește să ia voturi pe cadavre. Nu să fie salvat poporul, ci să moară cât de mult, dar pe voturi, fiecare dând vina pe celălalt.

Iohannis a mai folosit morții pentru crearea ”emoției colective” cu Colectivul și i-a reușit. Va mai merge odată? PNL va prelua sloganul Președintelui?

Dar de data aceasta nu este vorba despre un accident, ci de întreaga țară. Nu mai e vorba despre o primărie de sector de la București, ci de întreaga structură statală. Statul împotriva poporului integral. S-au mai vândut odată morți pentru ”victorie”, în decembrie 1989. Am văzut ce-a urmat. România are deja o ”tradiție glorioasă”. O nouă generație a venit la rând.”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Foto: captură facebook

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns