libris.ro

”Un program ambițios, dar realizabil”. Claudiu Târziu face public programul său pentru București

Claudiu Târziu candidează la Primăria Generală a Municipiului București din partea Alianței pentru Unirea Românilor, și a elaborat un program concret pentru o administrare serioasă a capitalei, spre deosebire de mulți dintre contracandidații săi.

Programul co-președintelui AUR este structurat clar, având o parte introductivă descriptivă, în care raspunde la întrebări de tipul: Cum este Bucureștiul azi?, Ce atuuri are Bucureștiul?, Ce poate fi Bucureștiul?, Cine poate face asta?, Ce ofer?

Claudiu Târziu își prezintă viziunea asupra capitalei, și declară că își dorește un oraș unit din punct de vedere administrativ, ca pulsație economică, și ca nivel înalt și uniform al calității vieții.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Azi, Bucureștiul este alcătuit din șase orașe, cele șase sectoare, și este guvernat sub șapte administrații, cea a Capitalei fiind nu deasupra, ci întrepătrunsă cu cele de sector.

Nici un sector nu seamănă cu restul. Fiecare are ritmul lui de dezvoltare, minusurile lui administrative, care se perpetuează de la un mandat la altul, avantajele și dezavantajele lui etc. Asta face din București un oraș pestriț, imposibil de dezvoltat unitar, cu părți ale lui care sunt dificil de pus în armonie.”

În plan concret, liderul AUR expune o serie de măsuri premergătoare unui București mare și unit, proiecte pe termen lung, dar și mai multe obiective pentru o administrare curentă.

Astfel, pe termen scurt Claudiu Târziu consideră că poate fi soluționată problema alimentației sănatoase și, implicit, susținerea fermierilor români. Iar acest obiectiv poate fi realizat prin dezvoltarea și întreținerea unui sistem de sprijin pentru producerea fructelor și legumelor bio în fermele din zonele limitrofe Bucureștiului, atrăgând fonduri europene nerambursabile.

Atunci când proiectează pe termen lung, candidatul AUR la Primăria Generală pune printre punctele principale ale programului:

  • Ecologizarea arealului Capitalei prin metode de succes experimentate deja în alte oraşe: epurarea avansată a apelor uzate; refacerea şi extinderea reţelei de canalizare și a termoficării; parcări subterane-supraterane pentru evitarea ocupării căilor rutiere; plantarea unor perdele forestiere de-a lungul centurii Bucureștiului; colectarea selectivă a gunoiului; construirea unei uzine de transformare a gunoiului menajer în energie electrică şi combustibil pentru transportul în comun.
  • Un program de construire a unor locuințe de tip social, care vor fi oferite spre închiriere, la o chirie modică, pe o perioadă de 3 ani, familiilor proaspăt constituite și fără posibilități financiare.
  • Construirea de grădinițe și școli suficiente pentru noile cartiere ale Bucureștiului, în care acestea lipsesc. În plus, susținerea sistemelor de afterschool gratuit pentru toate, precum și un program pe tot parcursul anului pentru gradinițe.

”După cum vedeți, este un program ambițios, dar, vă asigur, realizabil. Resurse sunt, instituții care să-l ducă la capăt sunt, specialiști sunt, chiar dacă actuala administrație îi ignoră. Este nevoie numai de hotărâre, de tenacitate, de rezistență în timp la toate ”Nu”-urile care, fără îndoială, vor fi rostite din multe părți ale Sistemului, de cinste, pentru ca totul să nu intre pe mâna unor grupuri infracționale organizate, de știința managementului, de dorința de înfăptui istorie. Iar toate acestea le pot oferi doar eu și echipa mea, garantată de AUR. Votul dvs. din 27 Septembrie poate da startul acestui program sau îl poate amâna pentru o vreme, pentru atunci când AUR va reuși să vă convingă că este singura formațiune politică dedicată sută la sută românilor, că știe ce trebuie făcut și face ce promite. Dumnezeu să ne ajute!”

Programul complet poate fi consultat aici: https://credinbucuresti.ro/cevomface.html

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info