(VIDEO) De ce-i disprețuiește într-un asemenea hal primarul din comuna Tomești pe românii care îngrijesc bătrâni prin țările din vestul Europei?

Din nou liberalii: după primarul PNL care și-a pedepsit fata ținând-o dezbrăcată în genunchi, cu fața la zid și forțând-o să spună că o să fie fată cuminte și alte inepții dictate de propriul tată, primar dintr-o localitate probabil ținută la fel sub teroare, și la Tomești, în județul Iași, un primar PNL se dezlănțuie dictatorial și grobian la adresa unei categorii speciale de cetățeni, la adresa celor ce au rude care îngrijesc bătrâni prin străinătate.

Cine n-are în România de astăzi măcar o rudă ajunsă prin străinătate la îngrijit bătrâni? Câte femei de prin satele Moldovei n-au ajuns badante prin Italia, la îngrijit bătrâni, sau „la șters babele la cur”, așa cum se exprimă primarul din comuna Tomești, județul Iași? De ce-i disprețuiește într-un asemenea hal primarul din comuna Tomești pe românii care îngrijesc bătrâni prin țările din vestul Europei?

Sunt oripilat de felul în care sunt discriminați cetățenii la Tomești, de felul în care se laudă primarul că și-a făcut averea „muncind” în țară, nu „ștergând babele la cur” prin străinătate. Limbajul primarului din Tomești la adresa acestor cetățeni este unul absolut vulgar, fix așa cum este și traseul politic al primarului de la un mandat la altul, între PNL – PSD – PNL…

PS: CNCD-ul oare ar avea ceva de spus în cazul „edilului” din comuna Tomești?

„Cum își apreciază primarul de la Tomești, jud Iași, cetățenii cu rude care sunt badante

Cum își apreciază primarul de la Tomești, județul Iași, cetățenii cu rude care îngrijesc bătrâni prin străinatate. Într-o instituție publică, primarul comunei Tomești își permite să-i denigreze și să-i discrimineze pe cei care … cităm: ”șterg babele la cur”!?”, scrie pe youtube Vasile Sarghi

Vasile Sarghi

Sursă video: youtube / Vasile Sarghi

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns