După ce au închis bisericile și au interzis accesul la pelerinajele religioase, jigodiile de la PNL își fac acum campanie electorală în Biserică?

Tupeu incredibil de jegos! După ce au închis bisericile și au interzis accesul la pelerinajele religioase, jigodiile de la PNL își fac acum propagandă, campanie electorală în Biserică? Blestemat să fie acest partid și doar praful și pulberea să se aleagă de el, de trădătorii și vânzătorii de țară care populează această cocină pestilențială, numită PNL!

Deși în istoria recentă a României nu mai există în afară de bolșevici cunoscută o perioadă atât de brutală, de prigoană îndreptată împotriva Bisericii românești, precum cea din partea “GuWernului” liberal, Raluca Turcan a avut tupeul mizerabil de a-și face campanie electorală într-o biserică, într-unul dintre sfintele lăcașuri ortodoxe pe care liberalii le-au ținut închise sub pretextul măsurilor impuse pentru stoparea pandemiei.

“Puterea comunităților mici de a nu lăsa pe nimeni în urmă, hotărârea de a întinde suficient de multe mâini în ajutorul celor care au nevoie sunt esențiale în vremuri în care capacitățile statului și ale autorităților locale sunt afectate de realități nemaiîntâlnite în ultima sută de ani.În acest tablou, exercițiul continuu al faptelor bune este cel mai bun exemplu, dar și cel mai răsunător apel la implicare.
În Sibiu, la Parohia Ortodoxă Turnișor, părintele Ciprian Creangă este autorul unor gesturi de atașament care au condus la rândul lor la altele și altele. Strădaniilor sale de a-i ajuta pe copiii din familii cu posibilități reduse din parohie, de a susține un program “Școală după școală”, de a oferi, practic, dovada apartenenței la o comunitate unită la bine și la greu s-au alăturat, cu modestie și căldură, acțiuni ale noastre, ale liberalilor sibieni. Recunosc ca am colegi minunați: Dana, Alina, Cristina, Razvan, Sorin, Alexandru și mulți, mulți alții.
Părintele Ciprian Creangă conduce o comunitate de credincioși care s-a lovit fără doar și poate de ziduri precum discriminarea sau lipsa de resurse. Dar nici el și nici oamenii din jurul său nu au dezarmat și au format un liant între cei care pot și vor, și cei care au nevoie.
Se spune deseori despre faptele bune că învie speranța. Ei bine, în Turnișor nu este cazul. Fiindcă aici speranța nu a murit niciodată!”, a scris Raluca Turcan pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro
După ce au închis bisericile și au interzis accesul la pelerinajele religioase, jigodiile de la PNL își fac acum campanie electorală în Biserică?, Foto: facebook.com/RalucaTurcan/

Nu s-a găsit nimeni să scoată Satana asta din Biserică? PNL, un partid tot mai jegos!

Nota noastră: Ne cutremură capacitatea acestor cameleoni politici de a sfida inteligența și vigilența opiniei publice. Cum mă, tocmai tu care ai ținut cu dinții ca românul să nu poată face omenește Paștele, să nu poată ajunge la Sfânta Parascheva de la Iași sau la Sfântul Dimitrie de la București, tocmai tu să spurci Sfânta Biserică pentru a-ți face acolo campanie electorală? Nu v-ar mai primi pământul de satane și de antiromâni!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

AUR a lansat un plan de scoatere a României din criza actuală și de relansare a economiei naționale

lun nov. 2 , 2020
“Rețeaua de profesioniști ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat un plan de scoatere a României din criza actuală și de relansare a economiei naționale. Planul a fost prezentat de inventatorii premiați internațional Iuliean Horneț și Alexandru Stănilă, alături de copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu. „Trăim de […]

Poate vă place și:

libris.ro