După ce au închis bisericile și au interzis accesul la pelerinajele religioase, jigodiile de la PNL își fac acum campanie electorală în Biserică?

Tupeu incredibil de jegos! După ce au închis bisericile și au interzis accesul la pelerinajele religioase, jigodiile de la PNL își fac acum propagandă, campanie electorală în Biserică? Blestemat să fie acest partid și doar praful și pulberea să se aleagă de el, de trădătorii și vânzătorii de țară care populează această cocină pestilențială, numită PNL!

libris.ro

Deși în istoria recentă a României nu mai există în afară de bolșevici cunoscută o perioadă atât de brutală, de prigoană îndreptată împotriva Bisericii românești, precum cea din partea “GuWernului” liberal, Raluca Turcan a avut tupeul mizerabil de a-și face campanie electorală într-o biserică, într-unul dintre sfintele lăcașuri ortodoxe pe care liberalii le-au ținut închise sub pretextul măsurilor impuse pentru stoparea pandemiei.

“Puterea comunităților mici de a nu lăsa pe nimeni în urmă, hotărârea de a întinde suficient de multe mâini în ajutorul celor care au nevoie sunt esențiale în vremuri în care capacitățile statului și ale autorităților locale sunt afectate de realități nemaiîntâlnite în ultima sută de ani.În acest tablou, exercițiul continuu al faptelor bune este cel mai bun exemplu, dar și cel mai răsunător apel la implicare.
În Sibiu, la Parohia Ortodoxă Turnișor, părintele Ciprian Creangă este autorul unor gesturi de atașament care au condus la rândul lor la altele și altele. Strădaniilor sale de a-i ajuta pe copiii din familii cu posibilități reduse din parohie, de a susține un program “Școală după școală”, de a oferi, practic, dovada apartenenței la o comunitate unită la bine și la greu s-au alăturat, cu modestie și căldură, acțiuni ale noastre, ale liberalilor sibieni. Recunosc ca am colegi minunați: Dana, Alina, Cristina, Razvan, Sorin, Alexandru și mulți, mulți alții.
Părintele Ciprian Creangă conduce o comunitate de credincioși care s-a lovit fără doar și poate de ziduri precum discriminarea sau lipsa de resurse. Dar nici el și nici oamenii din jurul său nu au dezarmat și au format un liant între cei care pot și vor, și cei care au nevoie.
Se spune deseori despre faptele bune că învie speranța. Ei bine, în Turnișor nu este cazul. Fiindcă aici speranța nu a murit niciodată!”, a scris Raluca Turcan pe facebook

După ce au închis bisericile și au interzis accesul la pelerinajele religioase, jigodiile de la PNL își fac acum campanie electorală în Biserică?, Foto: facebook.com/RalucaTurcan/

Nu s-a găsit nimeni să scoată Satana asta din Biserică? PNL, un partid tot mai jegos!

Nota noastră: Ne cutremură capacitatea acestor cameleoni politici de a sfida inteligența și vigilența opiniei publice. Cum mă, tocmai tu care ai ținut cu dinții ca românul să nu poată face omenește Paștele, să nu poată ajunge la Sfânta Parascheva de la Iași sau la Sfântul Dimitrie de la București, tocmai tu să spurci Sfânta Biserică pentru a-ți face acolo campanie electorală? Nu v-ar mai primi pământul de satane și de antiromâni!


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info