Aurelian Pavelescu: „E clar că sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini”

Avocatul Aurelian Pavelescu apreciază prestațiile membrilor AUR, „puși sub presiunea unor moderatori agresivi și insinuanți”, aflați potrivit lui Aurelian Pavelescu, în complicitate cu invitați de lux de la marile partide parlamentare:

„PRESTAȚII FOARTE BUNE LA AUR

Am urmărit, chiar dacă fragmentar, prestațiile liderilor AUR, George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă. Puși sub presiunea unor moderatori agresivi și insinuanți, aflați în complicitate cu invitații de lux de la PNL, USR-PLUS și PSD. Nu doar au făcut față relei credințe și confruntărilor, dar i-au pus pe toți în dificultate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

E clar că sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini. Că sunt produsul laboratoarelor, sunt șovini, naționaliști, legionari și anti-europeni. De ce au candidat soț și soție în alegeri? Până la analize pe text ale unui roman scris de Sorin Lavric, cel care l-a tradus pe Heidegger (cea mai dificilă scriitură de limbă germană), cu fraze scoase din context.

Nimeni nu-i poate acuza, însă, de corupție sau afaceri cu statul. Nici povestea cu candidaturile de soț și soție nu este ceva ilegal, pentru că sunt aleși, iar nu funcționari publici. N-am văzut nici acuze că ar fi copii sau nepoți de securiști și torționari, pe care îi găsim la partidele acuzatoare.

Discursul lor nu este afectat nici de limba de lemn a politicii corecte. Și curajul cu care și-au apărat pozițiile.

Desigur, nu au în spate deconturi politice, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Chiar și așa, prestațiile sunt foarte bune, credibile.

E nevoie să denunț linșajul mediatic la care sunt supuși de sistem. Să păstrăm cumpăna dreaptă. Și acolo unde au dreptate, să le dăm dreptate. Nu este ușor ce fac.”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Iașul se alatură Bacăului, HORECA reușind redeschiderea restaurantelor și cafenelelor și la IAȘI!

joi dec. 10 , 2020
După ce au văzut că acțiunea celor din HORECA Bacău a dat roade și că se poate câștiga în justiție împotriva abuzurilor guvernamentale și împotriva măsurilor aberante luate de către niște incompetenți care nu ar fi fost în stare să administreze nici măcar o stână, darămite o țară întreagă, patronii […]

Poate vă place și:

libris.ro