RSS
TwitterFacebookPinterest

Aurelian Pavelescu: “E clar că sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini”

Avocatul Aurelian Pavelescu apreciază prestațiile membrilor AUR, “puși sub presiunea unor moderatori agresivi și insinuanți”, aflați potrivit lui Aurelian Pavelescu, în complicitate cu invitați de lux de la marile partide parlamentare:

“PRESTAȚII FOARTE BUNE LA AUR

Am urmărit, chiar dacă fragmentar, prestațiile liderilor AUR, George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă. Puși sub presiunea unor moderatori agresivi și insinuanți, aflați în complicitate cu invitații de lux de la PNL, USR-PLUS și PSD. Nu doar au făcut față relei credințe și confruntărilor, dar i-au pus pe toți în dificultate.

E clar că sistemului i s-a făcut frică și vrea să taie AUR din rădăcini. Că sunt produsul laboratoarelor, sunt șovini, naționaliști, legionari și anti-europeni. De ce au candidat soț și soție în alegeri? Până la analize pe text ale unui roman scris de Sorin Lavric, cel care l-a tradus pe Heidegger (cea mai dificilă scriitură de limbă germană), cu fraze scoase din context.

Nimeni nu-i poate acuza, însă, de corupție sau afaceri cu statul. Nici povestea cu candidaturile de soț și soție nu este ceva ilegal, pentru că sunt aleși, iar nu funcționari publici. N-am văzut nici acuze că ar fi copii sau nepoți de securiști și torționari, pe care îi găsim la partidele acuzatoare.

apiland.ro

Discursul lor nu este afectat nici de limba de lemn a politicii corecte. Și curajul cu care și-au apărat pozițiile.

Desigur, nu au în spate deconturi politice, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Chiar și așa, prestațiile sunt foarte bune, credibile.

E nevoie să denunț linșajul mediatic la care sunt supuși de sistem. Să păstrăm cumpăna dreaptă. Și acolo unde au dreptate, să le dăm dreptate. Nu este ușor ce fac.”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]