RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Patrioții ieșeni au copiat metodele activiștilor pro sistem: “El Madre Vukic”, spaima politicienilor corupți!

Nu doar sclavii globaliști care o fac pe a “jurnaliștii” împotriva corupției pot face activism în stradă, după cum au descoperit de ceva timp o parte dintre români, ci și patrioții antisistem.

La Iași spre exemplu, o mână de patrioți ieșeni a participat în acest an aproape la toate evenimentele majore culturale, sociale, economice, politice, spirituale, etc, apărând interesele identitare, culturale, spirituale și democratice ale poporului român.

Dintre ei, s-a remarcat în această vară o doamnă căreia apropiații îi spun “El Madre Vukic”. Elena Vukic este numele unei doamne care în acest an a participat aproape peste tot pe unde era nevoie de oameni pentru a ne apăra drepturile și libertățile democratice călcate tot mai multe în picioare de către niște liberali care s-au dovedit mai bolșevici chiar și decât cei care porniseră la începutul secolului trecut să aducă pe pământ revoluția “omului nou”.

libris.ro
Elena Vukic la acțiunea de solidaritate cu copiii Cameliei Smicală

Fie că era vorba de o acțiune de solidaritate cu copiii Cameliei Smicală, proteste împotriva abuzurilor și dictaturii medicale instituite în Românie de “Guvernul Meu” al lui Iohannis, Orban, Tătaru, Vela & comp., proteste împotriva vaccinării forțate, împotriva tăierilor ilegale de păduri, împotriva interzicerii pelerinajelor religioase, împotriva obligativității purtării măștilor neconforme și pline de microbi / bacterii /viruși, etc, Elena Vukic a fost cam aproape peste tot la aceste acțiuni ale patrioților ieșeni.

Un renumit avocat avertizează: Poliția ar putea să intre în casele românilor fără decizie judecătorească
Un renumit avocat avertizează: Poliția ar putea să intre în casele românilor fără decizie judecătorească

De la începutul acestui an, politicieni corupți și trădători de țară precum Costel Alexe, Ludovic Orban, Cosette Chichirău, Mihai Chirica, Nelu Tătaru, etc, au fost efectiv fugăriți și hăituiți prin Iași de către “El Madre Vukic”. Dacă o mână de femeie poate face asta, spunea ea, de ce n-ar putea s-o facă și bărbații în putere ai acestei țări? Le lipsește cumva curajul? Ne întreba “El Madre Vukic”.

Peste tot pe unde necesita implicare civică, “El Madre Vukic” n-a stat niciodată pe gânduri sau să se dea vreodată înapoi, ci s-a aruncat întotdeauna numai cu capul înainte, precum o face jucătorii de rugby atunci când se bagă în grămada organizată.

Un renumit avocat avertizează: Poliția ar putea să intre în casele românilor fără decizie judecătorească

Una dintre “slăbiciunile” lui “El Madre Vukic” o constituie avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, pentru care Elena Vukic s-a zbătut în această toamnă ca o leoiacă, pentru a o vedea ajunsă senatoare în Parlamentul României.

Atâta încredere a putut să aibă în avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, încât și-a pus în joc toate cunoștințele, prietenii și legăturile sale mai vechi sau mai noi, pentru a ajuta în campania electorală pentru parlamentarele de pe 6 decembrie 2020.

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info
Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info

Succesul activiștilor #Rezist, Mălin Bot, Angie Șaorma, Didi & comp., a fost iată copiat de către naționaliștii ieșeni și adaptat nevoilor cu adevărat “civice” ale poporului român. O mână de ieșeni a demonstrat în acest an că se pot face lucruri bune, “lucruri mari”, dacă există solidaritate între români.

Dacă “El Madre Vukic” poate lupta pentru România și pentru Neamul Românesc la peste 60 de ani, tu de ce nu ai putea?

Mesajul lui “El Madre Vukic” este următorul:

“Vino alături de noi, vino alături de Neamul Românesc. Luptă pentru tine și familia ta, luptați pentru copiii voștri!”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info