(VIDEO) Patrioții ieșeni au copiat metodele activiștilor pro sistem: „El Madre Vukic”, spaima politicienilor corupți!

Nu doar sclavii globaliști care o fac pe a „jurnaliștii” împotriva corupției pot face activism în stradă, după cum au descoperit de ceva timp o parte dintre români, ci și patrioții antisistem.

La Iași spre exemplu, o mână de patrioți ieșeni a participat în acest an aproape la toate evenimentele majore culturale, sociale, economice, politice, spirituale, etc, apărând interesele identitare, culturale, spirituale și democratice ale poporului român.

Dintre ei, s-a remarcat în această vară o doamnă căreia apropiații îi spun „El Madre Vukic”. Elena Vukic este numele unei doamne care în acest an a participat aproape peste tot pe unde era nevoie de oameni pentru a ne apăra drepturile și libertățile democratice călcate tot mai multe în picioare de către niște liberali care s-au dovedit mai bolșevici chiar și decât cei care porniseră la începutul secolului trecut să aducă pe pământ revoluția „omului nou”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Elena Vukic la acțiunea de solidaritate cu copiii Cameliei Smicală

Fie că era vorba de o acțiune de solidaritate cu copiii Cameliei Smicală, proteste împotriva abuzurilor și dictaturii medicale instituite în Românie de „Guvernul Meu” al lui Iohannis, Orban, Tătaru, Vela & comp., proteste împotriva vaccinării forțate, împotriva tăierilor ilegale de păduri, împotriva interzicerii pelerinajelor religioase, împotriva obligativității purtării măștilor neconforme și pline de microbi / bacterii /viruși, etc, Elena Vukic a fost cam aproape peste tot la aceste acțiuni ale patrioților ieșeni.

Un renumit avocat avertizează: Poliția ar putea să intre în casele românilor fără decizie judecătorească
Un renumit avocat avertizează: Poliția ar putea să intre în casele românilor fără decizie judecătorească

De la începutul acestui an, politicieni corupți și trădători de țară precum Costel Alexe, Ludovic Orban, Cosette Chichirău, Mihai Chirica, Nelu Tătaru, etc, au fost efectiv fugăriți și hăituiți prin Iași de către „El Madre Vukic”. Dacă o mână de femeie poate face asta, spunea ea, de ce n-ar putea s-o facă și bărbații în putere ai acestei țări? Le lipsește cumva curajul? Ne întreba „El Madre Vukic”.

Peste tot pe unde necesita implicare civică, „El Madre Vukic” n-a stat niciodată pe gânduri sau să se dea vreodată înapoi, ci s-a aruncat întotdeauna numai cu capul înainte, precum o face jucătorii de rugby atunci când se bagă în grămada organizată.

Un renumit avocat avertizează: Poliția ar putea să intre în casele românilor fără decizie judecătorească

Una dintre „slăbiciunile” lui „El Madre Vukic” o constituie avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, pentru care Elena Vukic s-a zbătut în această toamnă ca o leoiacă, pentru a o vedea ajunsă senatoare în Parlamentul României.

Atâta încredere a putut să aibă în avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, încât și-a pus în joc toate cunoștințele, prietenii și legăturile sale mai vechi sau mai noi, pentru a ajuta în campania electorală pentru parlamentarele de pe 6 decembrie 2020.

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info
Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info

Succesul activiștilor #Rezist, Mălin Bot, Angie Șaorma, Didi & comp., a fost iată copiat de către naționaliștii ieșeni și adaptat nevoilor cu adevărat „civice” ale poporului român. O mână de ieșeni a demonstrat în acest an că se pot face lucruri bune, „lucruri mari”, dacă există solidaritate între români.

Dacă „El Madre Vukic” poate lupta pentru România și pentru Neamul Românesc la peste 60 de ani, tu de ce nu ai putea?

Mesajul lui „El Madre Vukic” este următorul:

„Vino alături de noi, vino alături de Neamul Românesc. Luptă pentru tine și familia ta, luptați pentru copiii voștri!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info