libris.ro

Avocata Iulia Medeleanu: „Breasla asta a ajuns bătaia de joc a celorlalți pentru că a practicat adesea exercițiul conștient al umilinței, al dezbinării, al invidiei, al urii”

Avocata ieșeană Iulia Medeleanu le-a mulțumit public pe pagina sa de socializare susținătorilor ei pentru dovezile de afecțiune și de solidaritate manifestate după ce DIICOT-ul a inițiat luni, 14 decembrie 2020, o acțiune împotriva avocatei, efectuând percheziții la locuința sa din Dorobanț, o localitate din zona metropolitană a Iașului.

După ce la începutul lunii decembrie avocatele Diana Iovanovici – Șoșoacă și Iulia Medeleanu au depus la sediul DIICOT din Iași o plângere penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false, sistemul reacționează rapid împotriva avocatei Iulia Medeleanu cu o acuzație de evaziune fiscală.

Desen în creion care îl înfățișează pe Don Quijote

„Multumesc din suflet, e grea lectia de demnitate si pentru colegii mei avocati care nu m-au sunat niciunul. Breasla asta a ajuns bataia de joc a celorlalti pentru ca a practicat adesea exercitiul constient al umilintei, al dezbinarii, al invidiei,al urii. In mod constient, fiecare avocat a creat o bresa care a permis umilirea avocatului de catre instante de judecata, de catre procurori, de catre politisti, de catre jandarmi. Desi intre avocat si ceilalti participanti la actul de justitie e acelasi numar de ani de facultate, ei au stiut sa fie uniti, si-au facut legi bune, au tinut cu ei, cu conditia lor, si-au creat un statut al magistratului, au salarii bune, cu deduceri si sporuri bune si cu promisiunea pensiei speciale la o varsta de 50 de ani, cand noi, avocatii, ne rugam sa ne mai tinem pe picioare inca vreo 15. Am fost si suntem slab reprezentati de catre organele noastre obediente, care ne-au vandut ieftin, asa am fost invadati de constitutionali si nu a raspuns nimeni de la UNBR pentru lipsa de implicare, am pierdut procesele de divort in favoarea notarilor si a contopistilor de la starea civila, nu au sustinut in niciun mod interesele noastre la deducerile fiscale pe care le-am pierdut una cate una, astfel incat a ajuns sa-mi spuna mie inspectorul ANAF cata benzina am voie sa pun in masina, cati ciorapi,si cate posete am voie -dar mai ales nu am voie sa am. Am ajuns bataia de joc si a politistilor, care au cele mai bune lefuri in raport cu marea masa a avocatilor si care ne iau si peste picior, azi a trebuit sa-i atrag atentia unuia ca sunt avocat nu panarama si sa solicit sa inscrie asta in declaratia pe care am semnat-o , ca nu mi-a dat ma-sa calitatea asta si nici nu mi-o va lua. Va atrag serios atentia ca merg mai departe si voi cere UNBR convocarea unei adunari extraordinare, va invit sa mergem cu demnitate si sa cerem nu vanzarea noastra ieftina,ca si prostituate profesionale catre STS, ci negocierea si recastigarea demnitatii in raport cu institutiile statului, unde umilinta a ajuns o stare de fapt.”, a scris pe facebook avocata Iulia Medeleanu

Iulia Medeleanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info