RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Încercare de intimidare, sau doar “eroare” de navigație a unui rătăcit?

Jurnalistul ieșean Gabriel Apreutesei, de la Nașul TV Moldova, redă pe pagina sa de socializare o poveste sinistră, o întâmplare trăită la cote emoționale extreme de către avocata Iulia Medeleanu.

După ce avocata Iulia Medeleanu, împreună cu echipa de avocați formată din avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocatul Gheorghe Gabriel Căcescu și cu Partidul Neamul Românesc au inițiat un document de aproximativ 40 de pagini concretizat printr-o plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Vela, Streinu, etc, n-a durat mult timp și Iulia Medeleanu a început să aibă parte de tot felul de șicane: percheziții din partea autorităților, un personaj dubios care voia să-i intre în casă erijându-se în “omul de la gaze”:

“Miercuri seara, (15/12/20), avocata din Iasi, Iulia Medeleanu, cea care a intentat #proces #lui #Raed #Arafat și întregii sale camarile, alături de avocații Gheorghe Gabriel Cacescu și Diana Iovanovici-Șoșoacă, a avut “superba plăcere”, ca un tip ce se dădea de la gaze, să-i forțeze acesteia intrarea în apartament, dupa ce îi acoperise vizorul de la ușă, pentru a nu putea fi observat de către avocata în cauză! Și cum “momentele hapy” nu vin niciodată singure, deja Luni (13/12/20), o colindaseră dis de dimineață, cei de la DIICOT, cu tradiționalul repertoriu: deschizi sau iți spargem ușa..

Se pare că avocata Iulia Medeleanu, este urmărită strict de pur GHINION in această PEROADĂ a anului!GHINION sau GHENEON”, care pur intâmplător și inexplicabil, “a luat fiintă” după ce avocata în cauză, a intentat proces lui Raed Arafat si întregii sale camarile!

Dar când e vorba de GHINION, e doar GHINION si basta, nimic mai mult! Și cum timpul le rezolvă pe toate, să sperăm că acest pur GHINION inexplicabil, nu o va mai urmări, ca nu cumva să rămână fără frâni la mașină și cine stie, ca nu care cumva s-o trosnească CARCALACU 19!

Una peste alta, să sperăm ca acest GHINION să nu se transmită și la prietenii avocatei, precum se transmite CARCALAC 19, ca nu cumva, unora să le treacă tramvaiul prin dormitor sau sufragerie, atunci când acestia dorm!

libris.ro

P.S. grijă unde vă construiti casa, ori in ce zonă vă o cumpărati!? Căci unii, s-au găsit si cu tirul in curte si-n casă!”, a scris pe facebook Gabriel ApreuteseiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info