Încercare de intimidare, sau doar “eroare” de navigație a unui rătăcit?

Jurnalistul ieșean Gabriel Apreutesei, de la Nașul TV Moldova, redă pe pagina sa de socializare o poveste sinistră, o întâmplare trăită la cote emoționale extreme de către avocata Iulia Medeleanu.

După ce avocata Iulia Medeleanu, împreună cu echipa de avocați formată din avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocatul Gheorghe Gabriel Căcescu și cu Partidul Neamul Românesc au inițiat un document de aproximativ 40 de pagini concretizat printr-o plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Vela, Streinu, etc, n-a durat mult timp și Iulia Medeleanu a început să aibă parte de tot felul de șicane: percheziții din partea autorităților, un personaj dubios care voia să-i intre în casă erijându-se în “omul de la gaze”:

“Miercuri seara, (15/12/20), avocata din Iasi, Iulia Medeleanu, cea care a intentat #proces #lui #Raed #Arafat și întregii sale camarile, alături de avocații Gheorghe Gabriel Cacescu și Diana Iovanovici-Șoșoacă, a avut “superba plăcere”, ca un tip ce se dădea de la gaze, să-i forțeze acesteia intrarea în apartament, dupa ce îi acoperise vizorul de la ușă, pentru a nu putea fi observat de către avocata în cauză! Și cum “momentele hapy” nu vin niciodată singure, deja Luni (13/12/20), o colindaseră dis de dimineață, cei de la DIICOT, cu tradiționalul repertoriu: deschizi sau iți spargem ușa..

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Se pare că avocata Iulia Medeleanu, este urmărită strict de pur GHINION in această PEROADĂ a anului!GHINION sau GHENEON”, care pur intâmplător și inexplicabil, “a luat fiintă” după ce avocata în cauză, a intentat proces lui Raed Arafat si întregii sale camarile!

Dar când e vorba de GHINION, e doar GHINION si basta, nimic mai mult! Și cum timpul le rezolvă pe toate, să sperăm că acest pur GHINION inexplicabil, nu o va mai urmări, ca nu cumva să rămână fără frâni la mașină și cine stie, ca nu care cumva s-o trosnească CARCALACU 19!

Una peste alta, să sperăm ca acest GHINION să nu se transmită și la prietenii avocatei, precum se transmite CARCALAC 19, ca nu cumva, unora să le treacă tramvaiul prin dormitor sau sufragerie, atunci când acestia dorm!

P.S. grijă unde vă construiti casa, ori in ce zonă vă o cumpărati!? Căci unii, s-au găsit si cu tirul in curte si-n casă!”, a scris pe facebook Gabriel Apreutesei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Apreutesei Gabriel

Director Nasul TV Moldova Jurnalist de investigatii

Lasă un răspuns

Next Post

ALERTĂ! Arafat și Tătaru militarizează sistemul de sănătate?

vin dec. 18 , 2020
ALERTĂ! Arafat și Tătaru militarizează sistemul de sănătate? Avem de a face cu un soi de militarizare a personalului profesionist operativ de intervenţie din cadrul serviciilor civile care asigură asistenţă publică medicală de urgenţă şi prim ajutor calificat! Deci, prin modificarea statutului personalului profesionist operativ de intervenţie din cadrul serviciilor […]

Poate vă place și:

libris.ro