RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Iașul are un nou senator: Diana Iovanovici-Șoșoacă și-a ridicat certificatul de senator de Iasi

Iașul are un nou senator: Diana Iovanovici-Șoșoacă și-a ridicat certificatul de senator de Iasi

Sâmbătă, 19 decembrie 2020, avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, însoțită de soțul său, de consilieri, de membri ai Partidului Neamul Românesc și de către unii dintre susținătorii acesteia, a poposit la ceasul amiezii la sediul prefecturii IAȘI pentru a-și ridica certificatul de senator de Iași.

În sediul prefecturii a fost interzis accesul presei și chiar cel al consilierilor parlamentari, fiind permis accesul exclusiv numai pentru parlamentari.

Noii parlamentari de Iași au rămas pentru câteva momente pe treptele prefecturii pentru o poză de grup, iar unii au avut amabilitatea să ofere presei prezente chiar și câteva scurte declarații.

La Iași există împământenită o cutumă a locului ca parlamentarii ieșeni să-și facă o poză de grup la începutul fiecărei legislaturi. Inițial, Cosette Chichirău se îndepărtase rapid de grupul de parlamentari împreună cu câteva colege, și s-a întors doar când un parlamentar ieșean liberal a întrebat nedumerit de ce nu rămân pentru a fi realizată poza de grup, o mică tradiție la Iași la debutul fiecărei legislaturi.

libris.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info