RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Facebook a interzis pagina și grupurile administrate de Nașul TV! Ce se va întâmpla cu cei care au parteneriat cu Nașu Tv și au preluat emisiunile și articolele transmise?

Facebook a închis pagina Nașul TV pentru nenumăratele postări cu conspirații despre pandemie și vaccin. La rândul său postul lui Radu Moraru a reacționat pe site-ul propriu, catalogând decizia platformei o „Dictatură” deținută de Mark Zuckerberg, transmite Pagina de Media.

Nu doar pagina care avea 280000 de likeuri a fost închisă definitiv, ci și grupurile administrate. Întrebarea este: ce se va întâmpla cu cei care au parteneriat cu Nașu Tv și au preluat emisiunile și articolele transmise?

Iată mesajul postului Nașul TV:

„Facebook a lichidat Nasul Tv ! Dictatura 100% !

libris.ro

Facebook a violat Constituția României ! Facebook a șters definitiv Nașul Tv ! împreună cu toate paginile și grupuri afiliate NașulTv!

1. Libertatea de exprimare este inviolabilă.
2. Cenzura de orice fel este interzisă.
3. Dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngrădit.
4. Nicio publicație nu poate fi suprimată.

Emisiunile lui Radu Moraru de la Nașul TV au primit o grămadă de amenzi din partea CNA. De când a început pandemia în România (februarie) și până la finalul anului 2020, în decembrie, postul Nașul TV a primit, în total, amenzi în valoare de 110.000 de lei, scrie Pagina de media.

De curând anunțam că Polonia va institui o lege prin care rețelele sociale nu vor mai putea închide conturi din țara respectivă fără să demonstreze că au încălcat un act normativ din acea țară. De asemenea, Ungaria a anunțat și ea o măsură asemănătoare, informează R3Media.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info