(VIDEO) A doua zi la rând în care ieșenii demonstrează o forță civică foarte consistentă, petiționând partidele parlamentare

În cea de-a doua zi de petitionare la sediile partidelor parlamentare din Iași, miercuri, 03 martie 2021, ieșenii au înaintat petiții împotriva vaccinării obligatorii, împotriva obligativității purtării măștii în spații deschise și a intenției guvernanților de a ne băga din nou în case ca pe vremea stării de urgență.

Au fost înaintate din nou petiții la sediul PNL Iași din Podu Roș pentru deputații liberali ieșeni Muraru Iulian-Alexandru, Năcuţă Sorin, Kocsis-Cristea Alexandru și senatoarei Iulia Scântei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De la sediul PNL din Podu Roș s-a mers și la cabinetul parlamentar al senatoarei liberale Iulia Scântei, acolo unde petiționarii au întâlnit în primă fază o reticență și chiar o aroganță din partea unui bărbat care s-a recomandat a fi consilierul doamnei senator Iulia Scântei, dar care a refuzat să-și arate legitimația de consilier.

Petiționarea sediului din Podu Roș al cabinetului parlamentar al senatoarei Iulia Scântei

Grupul de petiționari a plecat apoi la sediul PSD Iași de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, acolo unde au fost depuse aceleași petiții pe care le-au primit și parlamentarii liberali care reprezintă dulcele Târg al Ieșilor în Parlamentul României. Petițiile au fost adresate deputaților social-democrați Cîtea Vasile, Macovei Silviu Nicu,Ostaficiuc Marius-Eugen, Toma Vasilică și senatorului Maricel Popa.

Petiționarea sediului PSD Iași de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt

Redăm integral modelul petiției depusă astăzi la partidele parlamentare din Iași de către societatea civilă ieșeană, o petiție concepută de către avocata Iulia Medeleanu:

DOMNULE…………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………

              Subsemnatul(a)………………………………………………………………………………………………..

Domiciliat in……………………………………………………………………………………………………..
In calitate de cetatean al municipiului Iasi, al carui reprezentant sunteti in Parlamentul Romaniei, Camera……………………..in ceea ce priveste propunerea legislativa ce urmeaza sa fie dezbatuta si adoptata in parlament PRIVIND LEGEA VACCINARII OBLIGATORII, iti solicit SA EXPRIMI CLAR SI EXPLICIT OPOZITIA MEA, PRIN VOT IMPOTRIVA ACESTEI LEGI si te asigur ca e in asentimentul majoritatii oamenilor din Romania.
Si pentru ca esti reprezentantul meu, ales de mine, iti cer sa manifesti seriozitate si maturitate politica, astfel cum ai pretins ca o detii in momentul cand mi-ai cerut votul sa fii acolo unde eu te-am trimis. Si iti voi oferi si cateva argumente care te vor ajuta cumva sa-ti exprimi clar opozitia sis a votezi impotriva acestei legi criminale.
Vreau sa stii ca ai un elector informat si destept, care te va ajuta cu informatii pertinente sa-ti formezi opinia atunci cand vei vota impotriva acestei legi. Stiu ca legea e la un pas de adoptare si prevede obligativitatea vaccinarii pentru copii si adulti, precum si vaccinarea obligatorie in situatii epidemiologice special, cum este pandemia Sars Covid 19.
Iti atrag atentia ca prin dispozitiile cuprinse in proiect se aduc grave prejudicii drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetateanului, obligandu-l sa consimta la un act medical, prin toate formele viciului de consimtamant, in esenta prin inducerea fricii. Deci este un veritabil act coercitiv si o intentie de impunere a vaccinarii obligatorii a copiilor si adultilor. Verifica te rog, sau pune-ti un consiler sa o faca, numarul extrem de mare de amendamente depuse la comisii.
Iti solicit sa observi ca in continutul acestei legi exista o dilema constand in imposibilitatea armonizarii doctrinei juridice a consimtamantului informat cu obligativitatea vaccinarii care se doreste implementata prin lege. Deci nu poti vota asa ceva. Vei vota impotriva acestei legi.
Daca examinezi Legea lui Rafila, vei observa cum aceasta lege contine foarte multe articole care prevad explicit obligativitatea vaccinarii copiilor si adultilor in Romania. Exemplific: Art.6 prevede clar ca vaccinarea copiilor si a intregii populatii in situatii epidemiologice speciale este obligatorie intr-o situatie epidemiologica speciala.Ori, noi suntem cel putin la nivel declarat, intr-o situatie epidemiologica speciala din 2020. E abil Rafila, dar tu esti mai destept decat el si nu vei permite validarea unei asemenea legi, nu-I asa?
Mergem mai departe in examinare, iar in art.16 se mentioneaza explicit despre crearea unui Calendar National de Vaccinare pentru adulti. Art. 13, enumera clar categoriile de vaccinari obligatorii :
Vaccinarea obligatorie a copiilor conform acestui calendar;
Vaccinarea obligatorie a intregii populatii in cazuri epidemiologice special (cum este cazul acestei pandemii Sars Covid);
Vaccinarea obligatorie a intregului personal medico-sanitar din unitatile de stat si private;
Vaccinarea obligatorie pentru alt personal din unitatile publice si private, care prin natura atributiilor este supus riscului suplimentar de boli infectioase, sau pot reprezenta surse de infectie si pot pune in pericol sanatatea publica.
Cu privire la copiii nostri, obligativitatea este impusa, desi Rafila nuanteaza spre o consiliere din 3 in 3 luni pentru parinti, pana la obligarea la vaccin. Deci , din 3 in 3 luni, parintii merg sa fie prelucrati psihic maxim, pana accepta, cu un consimtamant viciat, ca minorii sa fie vaccinati. Ba chiar sunt constransi nemernic sa plateasca amenda dupa fiecare cosiliere soldata cu refuz. Suntem intr-un veritabil scenariu SS, doctori Menghele ne fac legi de acest tip, iar tu, alesul meu VEI VOTA IMPOTRIVA ACESTEI LEGI, cu orice pret. Pentru ca aceasta lege ingrange consimtamantul in toate modalitatile, se legifereaza practic toate formele de lezare ale consimtamantului unei persoane, chiar prin violenta!!! si constrangere psihica.
Nu poti permite ca asemenea aberatie sa fie legiferata de Parlamentul Romaniei. Nu vei ridica mana impotriva mea si nici impotriva copilului meu. Constientizeaza foarte bine cele semnalate de mine si te asigur ca daca vei vota o asemenea lege, iti vom formula plangeri penale colective, vom sesiza inclusiv instantele internationale, al doilea tribunal Nurnberg este deja in formare, nu vei scapa de noi pana la sfarsitul vietii tale. Nu este o amenintare, este instinct sanatos de aparare, noi suntem oameni zdraveni la cap, gandim,simtim, nu toti am luat-o razna,cum incercati sa ne convingeti in ultima vreme. Si cum atentati asupra vietii noastre si a copiilor nostri, veti suporta si consecintele. Nu iti mai merge, nu scapi!!!
Inchei petitia mea si iti mai spun pentru ultima oara, NU VEI VOTA ACEASTA LEGE!!! Nu esti imputernicit de noi, oamenii care v-am votat, care va trimitem sa ne reprezentati cu demnitate, sa adoptati legi bune si corecte pentru natia asta amarata, sa VOTATI LEGI CE CONTRAVIN NOUA, OAMENILOR, fii foarte atent la cele ce ti-am scris in aceasta petitie. Ridica mana impotriva acestei legi daca mai vrei sa fii alesul meu. In caz contrar, esti calaul meu si ma voi apara de tine, te asigur!!! Te urmaresc in direct pe site-ul Parlamentului la momentul votarii legii, iti amintesc ca sunt un alegator destept si vigilent, informat, vreau sa te vad cum ESTI IMPOTRIVA ACESTEI LEGI, cum ai declaratii politice in acest sens.
Solicit sa ma informezi si in scris asupra tuturor aspectelor sesizate de mine privind aceasta monstruoasa lege si vreu sa-mi comunici informat punctul tau de vedere privind aceasta lege.

                     Data                                                        Semnatura

          DOMNULUI…………………………………………………………………………………

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info