RSS
TwitterFacebookPinterest

Manifest pentru LIBERTATE! Ieșenii, a treia zi consecutivă pe metereze, demonstrând o forță civică admirabilă!

Manifest pentru LIBERTATE! Ieșenii petitionează masiv sediile partidelor parlamentare, a instituțiilor locale, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, etc

Zeci de ieșeni depun zilnic petiții împotriva intenției guvernanților de a impune vaccinarea obligatorie, obligativitatea purtării măștii în spații libere, împotriva intenției de a declara din nou stare de urgență și lockdown.

apiland.ro
Ieșenii petitionează masiv sediile partidelor parlamentare, a instituțiilor locale, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, etc

Ieșenii, a treia zi consecutivă pe metereze, demonstrând o forță civică admirabilă! Preluați modelul în întreaga Țară dacă vă pasă de drepturile și libertățile voastre cetățenești, drepturi prevăzute în Constituția României!

A 3-a zi consecutiva când ieșenii petitioneaza sediul PNL din Podul Roș

Petițiile sunt îndreptate împotriva vaccinării obligatorie, împotriva obligativității purtării măștii, în spații deschise, împotriva reintroducerii lockdown-ului. De asemenea s-a solicitat acordarea unui spațiu pentru birou parlamentar pentru senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.Ieșenii și-au demonstrat încă o data forța civică, un exemplu care ar trebui preluat de întreaga țara.

Ieșenii petiționând Primăria Municipiului Iași
Ieșenii petiționând Consiliul Județean Iași

Redăm integral modelul petiției depusă la partidele parlamentare din Iași de către societatea civilă ieșeană, o petiție concepută de către avocata Iulia Medeleanu:

DOMNULE…………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………

       Subsemnatul(a)………………………………………………………………………………………………..

Domiciliat in……………………………………………………………………………………………………..
In calitate de cetatean al municipiului Iasi, al carui reprezentant sunteti in Parlamentul Romaniei, Camera……………………..in ceea ce priveste propunerea legislativa ce urmeaza sa fie dezbatuta si adoptata in parlament PRIVIND LEGEA VACCINARII OBLIGATORII, iti solicit SA EXPRIMI CLAR SI EXPLICIT OPOZITIA MEA, PRIN VOT IMPOTRIVA ACESTEI LEGI si te asigur ca e in asentimentul majoritatii oamenilor din Romania.
Si pentru ca esti reprezentantul meu, ales de mine, iti cer sa manifesti seriozitate si maturitate politica, astfel cum ai pretins ca o detii in momentul cand mi-ai cerut votul sa fii acolo unde eu te-am trimis. Si iti voi oferi si cateva argumente care te vor ajuta cumva sa-ti exprimi clar opozitia sis a votezi impotriva acestei legi criminale.
Vreau sa stii ca ai un elector informat si destept, care te va ajuta cu informatii pertinente sa-ti formezi opinia atunci cand vei vota impotriva acestei legi. Stiu ca legea e la un pas de adoptare si prevede obligativitatea vaccinarii pentru copii si adulti, precum si vaccinarea obligatorie in situatii epidemiologice special, cum este pandemia Sars Covid 19.
Iti atrag atentia ca prin dispozitiile cuprinse in proiect se aduc grave prejudicii drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetateanului, obligandu-l sa consimta la un act medical, prin toate formele viciului de consimtamant, in esenta prin inducerea fricii. Deci este un veritabil act coercitiv si o intentie de impunere a vaccinarii obligatorii a copiilor si adultilor. Verifica te rog, sau pune-ti un consiler sa o faca, numarul extrem de mare de amendamente depuse la comisii.
Iti solicit sa observi ca in continutul acestei legi exista o dilema constand in imposibilitatea armonizarii doctrinei juridice a consimtamantului informat cu obligativitatea vaccinarii care se doreste implementata prin lege. Deci nu poti vota asa ceva. Vei vota impotriva acestei legi.
Daca examinezi Legea lui Rafila, vei observa cum aceasta lege contine foarte multe articole care prevad explicit obligativitatea vaccinarii copiilor si adultilor in Romania. Exemplific: Art.6 prevede clar ca vaccinarea copiilor si a intregii populatii in situatii epidemiologice speciale este obligatorie intr-o situatie epidemiologica speciala.Ori, noi suntem cel putin la nivel declarat, intr-o situatie epidemiologica speciala din 2020. E abil Rafila, dar tu esti mai destept decat el si nu vei permite validarea unei asemenea legi, nu-I asa?
Mergem mai departe in examinare, iar in art.16 se mentioneaza explicit despre crearea unui Calendar National de Vaccinare pentru adulti. Art. 13, enumera clar categoriile de vaccinari obligatorii :
Vaccinarea obligatorie a copiilor conform acestui calendar;
Vaccinarea obligatorie a intregii populatii in cazuri epidemiologice special (cum este cazul acestei pandemii Sars Covid);
Vaccinarea obligatorie a intregului personal medico-sanitar din unitatile de stat si private;
Vaccinarea obligatorie pentru alt personal din unitatile publice si private, care prin natura atributiilor este supus riscului suplimentar de boli infectioase, sau pot reprezenta surse de infectie si pot pune in pericol sanatatea publica.
Cu privire la copiii nostri, obligativitatea este impusa, desi Rafila nuanteaza spre o consiliere din 3 in 3 luni pentru parinti, pana la obligarea la vaccin. Deci , din 3 in 3 luni, parintii merg sa fie prelucrati psihic maxim, pana accepta, cu un consimtamant viciat, ca minorii sa fie vaccinati. Ba chiar sunt constransi nemernic sa plateasca amenda dupa fiecare cosiliere soldata cu refuz. Suntem intr-un veritabil scenariu SS, doctori Menghele ne fac legi de acest tip, iar tu, alesul meu VEI VOTA IMPOTRIVA ACESTEI LEGI, cu orice pret. Pentru ca aceasta lege ingrange consimtamantul in toate modalitatile, se legifereaza practic toate formele de lezare ale consimtamantului unei persoane, chiar prin violenta!!! si constrangere psihica.
Nu poti permite ca asemenea aberatie sa fie legiferata de Parlamentul Romaniei. Nu vei ridica mana impotriva mea si nici impotriva copilului meu. Constientizeaza foarte bine cele semnalate de mine si te asigur ca daca vei vota o asemenea lege, iti vom formula plangeri penale colective, vom sesiza inclusiv instantele internationale, al doilea tribunal Nurnberg este deja in formare, nu vei scapa de noi pana la sfarsitul vietii tale. Nu este o amenintare, este instinct sanatos de aparare, noi suntem oameni zdraveni la cap, gandim,simtim, nu toti am luat-o razna,cum incercati sa ne convingeti in ultima vreme. Si cum atentati asupra vietii noastre si a copiilor nostri, veti suporta si consecintele. Nu iti mai merge, nu scapi!!!
Inchei petitia mea si iti mai spun pentru ultima oara, NU VEI VOTA ACEASTA LEGE!!! Nu esti imputernicit de noi, oamenii care v-am votat, care va trimitem sa ne reprezentati cu demnitate, sa adoptati legi bune si corecte pentru natia asta amarata, sa VOTATI LEGI CE CONTRAVIN NOUA, OAMENILOR, fii foarte atent la cele ce ti-am scris in aceasta petitie. Ridica mana impotriva acestei legi daca mai vrei sa fii alesul meu. In caz contrar, esti calaul meu si ma voi apara de tine, te asigur!!! Te urmaresc in direct pe site-ul Parlamentului la momentul votarii legii, iti amintesc ca sunt un alegator destept si vigilent, informat, vreau sa te vad cum ESTI IMPOTRIVA ACESTEI LEGI, cum ai declaratii politice in acest sens.
Solicit sa ma informezi si in scris asupra tuturor aspectelor sesizate de mine privind aceasta monstruoasa lege si vreu sa-mi comunici informat punctul tau de vedere privind aceasta lege.

           Data                            Semnatura

     DOMNULUI…………………………………………………………………………………Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]