libris.ro

Dr. Radu Crișan Dabija, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, agent AstraZeneca!?

Tocmai acum când la nivel mondial a izbucnit un scandal uriaș legat de un lot de vaccinuri de la AstraZeneca care generează reacții adverse teribile, la Iași, în capitala Moldovei, ieșenii au rămas stupefiați să afle că doctorul Radu Crișan Dabija, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, recunoaște în CV-ul său că a fost agent AstraZeneca!

Doctorul Radu Crișan Dabija este o prezență constantă pe youtube și pe rețelele de socializare, făcând o propagandă destul agresivă pro vaccinare, urcând inclusiv clipuri video (n.r. vezi clip video) în care „se lasă??” vaccinat pentru a convinge prostimea că produse precum cele de la AstraZeneca sau de la alți producători de vaccinuri ne fac bine și ne protejează sănătatea.

Vă vine să credeți ce vremuri trăim? Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, cel care scrie negru pe alb în CV-ul său că a fost agent al BigPharma, inclusiv agent AstraZeneca ne poftește de zor în „vagoanele vaccinării”, inclusiv printr-un filmuleț prin care să ne facă poftă pentru bunătatea de vaccin care se distribuie acum la nivel mondial.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Până și jurnalistul Dan Bucura atacă la baionetă împotriva incompetenței și ticăloșiei celor care se joacă cu siguranța și cu viețile noastre, întrebându-se dacă nenorociții ăștia criminali de la guvernare chiar și-au propus să ducă „iarăși în cap încrederea românilor în vaccinare”:

„Asta chiar e strigător la cer! E scandal planetar cu un lot nenorocit al vaccinului AstraZeneca care generează reacții adverse teribile. 17 țări au retras deja acea porcărie de pe piață și se anunță un tămbălău fără margini..Ce fac ai noștri: iese întâi celebrul Gheorghiță, „șefu’ la vacccine” și ne asigură că România nu are acel lot. Iese apoi premierul Câțu pe o televiziune și ne spune de 2-3 ori în direct aceeași placă. – Între timp apar români disperați care trimit televiziunilor documentele lor de vaccinare ce atestă că au fost injectați fix cu doze din lotul problemă. Între timp se și retrag de pe piață dozele rămase din lotul cu pricina.❗Păi cum te simți Câțule acum, știind că ai mințit în față o țară întreagă? Gheorghiță mai are serviciu? Chiar ne luați pe toți de proști și vreți să vă mai credeți pe viitor?!E incompetență sau ticăloșie? Chiar vreți să duceți iarăși în cap încrederea românilor în vaccinare?!”, a scris pe facebook jurnalistul Dan Bucura

În condițiile în care managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, o șefie apropo, venită printr-o numire foarte ciudată pe 4 decemebrie pe filiera PNL și Costel Alexe, în același timp cu debarcarea managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Sf. Parascheva” din Iaşi, Carmen Dorobăţ, și înlocuirea acesteia cu Florin Roşu, un personaj la fel de controversat ca și predecesoarea sa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info