Categories: Antiromanism

Avertizare cruntă: „Cheia pentru securitatea alimentară a românilor va fi în mâinile străinilor!”

Nimic pentru români, totul pentru străini! Aceasta este gândirea după care se ghidează reprezentanţii coaliţiei de guvernământ. Suntem interesaţi să aflăm, interesele cui le apăraţi? Cu siguranţă, nu ale României!„, așa își începe declarația de presă deputatul Oana-Gianina Bulai.

„Pe scurt: 61 de deputaţi şi senatori ai Puterii au decis să promoveze un proiect de lege care va permite străinilor să cumpere terenuri în România. Practic, ei vor să schimbe legea adoptată anul trecut, o lege în acord cu legislaţia europeană, prin care PSD i-a împiedicat să mai vândă aceste terenuri străinilor, tocmai pentru a proteja atât fermierii, cât şi statul român!

Se vede cu ochiul liber că reprezentanţii coaliţiei de guvernământ au renunţat să apere interesul românilor, interesul naţional, şi au ales poziţia ghiocelului în faţa „prietenilor” străini. Prin decizia luată de parlamentarii Puterii, aceştia vor să pună pe tava străinilor pământul românesc!

Vânzarea terenului agricol către străini reprezintă un nou jaf naţional de proporţii. Coaliţia PNL – USR – UDMR, în loc să caute metode prin care să îi sprijine pe micii fermieri români, dă liber samsarilor de terenuri din străinătate să cumpere şi mai multe hectare de pământ românesc, asta în condiţiile în care deja 4 milioane de hectare de pământ nu mai sunt ale românilor!

Cum vom putea să ne asigurăm necesarul pentru consumul intern dacă vindem tot? Cei din coaliţia dreptei vor să ne aducă în situaţia în care să importăm cerealele noastre, să importăm produse de panificaţie din cerealele noastre, dar la preţuri uluitoare! Totul sub coordonarea unei guvernări incompetente care a pus mai presus de interesul românilor nişte interese obscure ale prietenilor lor!Cheia pentru securitatea alimentară a românilor va fi în mâinile străinilor!

Aşadar, unde este interesul românilor? Pentru cine lucrează această coaliţie – pentru români sau pentru prietenii lor străini cu afaceri în domeniul agricol sau cine mai ştie în ce domenii?Măcar să ştim şi noi!”, se mai arată în declarația de presă a deputatului Oana-Gianina Bulai.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago