Avertizare cruntă: “Cheia pentru securitatea alimentară a românilor va fi în mâinile străinilor!”

Nimic pentru români, totul pentru străini! Aceasta este gândirea după care se ghidează reprezentanţii coaliţiei de guvernământ. Suntem interesaţi să aflăm, interesele cui le apăraţi? Cu siguranţă, nu ale României!“, așa își începe declarația de presă deputatul Oana-Gianina Bulai.

“Pe scurt: 61 de deputaţi şi senatori ai Puterii au decis să promoveze un proiect de lege care va permite străinilor să cumpere terenuri în România. Practic, ei vor să schimbe legea adoptată anul trecut, o lege în acord cu legislaţia europeană, prin care PSD i-a împiedicat să mai vândă aceste terenuri străinilor, tocmai pentru a proteja atât fermierii, cât şi statul român!

Se vede cu ochiul liber că reprezentanţii coaliţiei de guvernământ au renunţat să apere interesul românilor, interesul naţional, şi au ales poziţia ghiocelului în faţa „prietenilor” străini. Prin decizia luată de parlamentarii Puterii, aceştia vor să pună pe tava străinilor pământul românesc!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Vânzarea terenului agricol către străini reprezintă un nou jaf naţional de proporţii. Coaliţia PNL – USR – UDMR, în loc să caute metode prin care să îi sprijine pe micii fermieri români, dă liber samsarilor de terenuri din străinătate să cumpere şi mai multe hectare de pământ românesc, asta în condiţiile în care deja 4 milioane de hectare de pământ nu mai sunt ale românilor!

Cum vom putea să ne asigurăm necesarul pentru consumul intern dacă vindem tot? Cei din coaliţia dreptei vor să ne aducă în situaţia în care să importăm cerealele noastre, să importăm produse de panificaţie din cerealele noastre, dar la preţuri uluitoare! Totul sub coordonarea unei guvernări incompetente care a pus mai presus de interesul românilor nişte interese obscure ale prietenilor lor!Cheia pentru securitatea alimentară a românilor va fi în mâinile străinilor!

Aşadar, unde este interesul românilor? Pentru cine lucrează această coaliţie – pentru români sau pentru prietenii lor străini cu afaceri în domeniul agricol sau cine mai ştie în ce domenii?Măcar să ştim şi noi!”, se mai arată în declarația de presă a deputatului Oana-Gianina Bulai.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Avertizare cruntă: “Cheia pentru securitatea alimentară a românilor va fi în mâinile străinilor!”

Lasă un răspuns

Next Post

22 Martie 1919: Preotul Mihai Popovici din Leheceni (comitatul Bihor), după raportul protopopului, a fost străpuns mortal de către soldații maghiari

mar mart. 23 , 2021
Potrivit Raportului Consistoriului plenar eparhial român Oradea Mare despre atrocitățile soldaților maghiari săvârșite împotriva preoților români, se constată o sălbăticie cruntă din partea bolșevicilor maghiari la adresa clerului românesc din Transilvania, imediat după începutul anului 1919. Redăm câteva pasaje din acest raport, în care sunt trecute crimele care au înfiorat […]

Poate vă place și:

libris.ro