Categories: Stiri

După Flavia Groșan, sistemul mafiot îl atacă și pe doctorul ieșean Răzvan Constantinescu

După ce presa miluită cu zeci de milioane de euro și întreaga mașină de propagandă haștagistă a sistemului au pus tunurile fără prea mult succes progresist pe doctorița Flavia Groșan, lingăii și sclavii sistemului din presă și din DE-serviciile cu „atribuții de presă” au sărit imediat la beregata doctorului ieșean Răzvan Constantinescu. De ce? Pentru curajul acestuia de a spune adevăruri care dor, care fac gaură în punga unor multinaționale cărora le merge foarte bine azi sub pretextul pandemiei, aedevăruri care șubrezesc o dictatură sanitară impusă prin abuz instituțional și prin încălcarea flagrantă a Constituției României.

Dar se pare că iar au greșit persoana, pentru că doctorul ieșean Răzvan Constantinescu nu este un personaj care să se sperie așa ușor de mafia aceasta a sistemului, atât de mafia din sistemul de sănătate, de cea guvernamentală, sau de cea de propagandă, din așa zisa presă mainstream.

„VA FI DISTRACȚIE! Cu doamna doctor Flavia Groșan a fost simplu, au scăpat ieftin. Pentru că este un medic la locul lui, care își face datoria cu smerenie, fără a fi totodată obișnuit cu vâltoarea derbedeimii din spațiul public.Cu mine, va fi mult mai complicat. Destinul a avut grijă să râdă de mine și să mă țină mereu în lupte de multe feluri, de obicei singur fiind. Am crescut în Ciurchi, ieșenii știu ce e aceea. Știți cum e un pitbull antrenat, care nu-și mai poate desprinde fălcile după ce înhață? Ală sunt eu, puteți să mă numiți Azorel sau Apollo de-acum înainte!”, a scris pe facebook doctorul Răzvan Constantinescu

Foto: captură Facebook / Răzvan Constantinescu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

14 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

21 de ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

21 de ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

2 zile ago