După Flavia Groșan, sistemul mafiot îl atacă și pe doctorul ieșean Răzvan Constantinescu

Print Friendly, PDF & Email

După ce presa miluită cu zeci de milioane de euro și întreaga mașină de propagandă haștagistă a sistemului au pus tunurile fără prea mult succes progresist pe doctorița Flavia Groșan, lingăii și sclavii sistemului din presă și din DE-serviciile cu “atribuții de presă” au sărit imediat la beregata doctorului ieșean Răzvan Constantinescu. De ce? Pentru curajul acestuia de a spune adevăruri care dor, care fac gaură în punga unor multinaționale cărora le merge foarte bine azi sub pretextul pandemiei, aedevăruri care șubrezesc o dictatură sanitară impusă prin abuz instituțional și prin încălcarea flagrantă a Constituției României.

Dar se pare că iar au greșit persoana, pentru că doctorul ieșean Răzvan Constantinescu nu este un personaj care să se sperie așa ușor de mafia aceasta a sistemului, atât de mafia din sistemul de sănătate, de cea guvernamentală, sau de cea de propagandă, din așa zisa presă mainstream.

“VA FI DISTRACȚIE! Cu doamna doctor Flavia Groșan a fost simplu, au scăpat ieftin. Pentru că este un medic la locul lui, care își face datoria cu smerenie, fără a fi totodată obișnuit cu vâltoarea derbedeimii din spațiul public.Cu mine, va fi mult mai complicat. Destinul a avut grijă să râdă de mine și să mă țină mereu în lupte de multe feluri, de obicei singur fiind. Am crescut în Ciurchi, ieșenii știu ce e aceea. Știți cum e un pitbull antrenat, care nu-și mai poate desprinde fălcile după ce înhață? Ală sunt eu, puteți să mă numiți Azorel sau Apollo de-acum înainte!”, a scris pe facebook doctorul Răzvan Constantinescu

Foto: captură Facebook / Răzvan Constantinescu
Social Links