Experiență umilitoare pentru creștinii ortodocși în noaptea de Înviere: “Bogdaproste că am putut veni anul ăsta la biserică”

Umilință uriașă pentru creștinii ortodocși în noaptea de Înviere în acest an: păziți ca animalele de către poliție, intimidați de către echipaje de forțe de ordine, românii au venit timizi, au luat Sfânta Lumină și s-au grăbit către casă, mulți dintre ei făcând asta de frica amenzilor.

Mare parte dintre creștinii ortodocși au dispărut în noaptea de Înviere imediat după ce au luat lumină, fără să mai asiste la întreaga slujbă religioasă așa cum obișnuiau în anii anteriori debutului acestei mascarade susținute de către un guvern corupt și criminal, în complicitate cu presa subvenționată/cumpărată cu zeci de milioane de euro.

Elocvent a fost exemplu a patru băbuțe care la despărțire, undeva spre ora trei dimineața, s-au îmbrățișat reciproc cu măștile pe față și cu ochelarii aburiți, spunându-și următoarele cuvinte:

“Bogdaproste că am putut veni anul ăsta la biserică! Să dea Dumnezeu să fie așa și la anul!”

libris.ro

Adică un fel de “Săru’ mâna boierule, că ne-ai lăsat și pe noi să ne respectăm valorile spirituale”? Câtă umilință, câtă smerenie am putut vedea în ochii acestor patru băbuțe, bucuroase nevoie mare că au fost lăsate din casă noaptea să poată ajunge la biserică…

Oare când se va opri nebunia, când se va opri toată această batjocură? Citind istoria Țărilor Române, am realizat că bisericile n-au fost niciodată închise, nici când au năvălit turcii, tătarii sau alte urgii îndreptate împotriva valorilor spirituale ale neamului românesc.

Nici ciuma, nici holera, nici tifosul sau alte boli grave n-au închis ușile bisericilor românești! Numai liftele păgâne și satanice de la PNL și USR au reușit performanța asta! Blestemate fie aceste două partide și să le piară sămânța celor care urăsc neamul românesc cu tot ceea ce înseamnă românismul: istorie, cultură și spiritualitate.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]