Experiență umilitoare pentru creștinii ortodocși în noaptea de Înviere: “Bogdaproste că am putut veni anul ăsta la biserică”

Umilință uriașă pentru creștinii ortodocși în noaptea de Înviere în acest an: păziți ca animalele de către poliție, intimidați de către echipaje de forțe de ordine, românii au venit timizi, au luat Sfânta Lumină și s-au grăbit către casă, mulți dintre ei făcând asta de frica amenzilor.

Mare parte dintre creștinii ortodocși au dispărut în noaptea de Înviere imediat după ce au luat lumină, fără să mai asiste la întreaga slujbă religioasă așa cum obișnuiau în anii anteriori debutului acestei mascarade susținute de către un guvern corupt și criminal, în complicitate cu presa subvenționată/cumpărată cu zeci de milioane de euro.

Elocvent a fost exemplu a patru băbuțe care la despărțire, undeva spre ora trei dimineața, s-au îmbrățișat reciproc cu măștile pe față și cu ochelarii aburiți, spunându-și următoarele cuvinte:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Bogdaproste că am putut veni anul ăsta la biserică! Să dea Dumnezeu să fie așa și la anul!”

Adică un fel de “Săru’ mâna boierule, că ne-ai lăsat și pe noi să ne respectăm valorile spirituale”? Câtă umilință, câtă smerenie am putut vedea în ochii acestor patru băbuțe, bucuroase nevoie mare că au fost lăsate din casă noaptea să poată ajunge la biserică…

Oare când se va opri nebunia, când se va opri toată această batjocură? Citind istoria Țărilor Române, am realizat că bisericile n-au fost niciodată închise, nici când au năvălit turcii, tătarii sau alte urgii îndreptate împotriva valorilor spirituale ale neamului românesc.

Nici ciuma, nici holera, nici tifosul sau alte boli grave n-au închis ușile bisericilor românești! Numai liftele păgâne și satanice de la PNL și USR au reușit performanța asta! Blestemate fie aceste două partide și să le piară sămânța celor care urăsc neamul românesc cu tot ceea ce înseamnă românismul: istorie, cultură și spiritualitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

2 Mai 1945: Se repetă vremurile? În 1945 era dat decretul-lege Nr. 364 pentru retragerea unor publicații periodice și neperiodice, peste 2.000 de titluri

Dum mai 2 , 2021
Istoria este ciclică și cine nu învață din greșelile trecutului, este condamnat să le repete. Ne amintim cu toții cum într-un stil absolut bolșevic, la adăpostul și pretextul declarării stării de urgență, niște indivizi constituiți într-o formă de mafie organizată sub numele de “Grupul de Comunicare Strategică“, s-au apucat de suprimat […]
2 Mai 1945: Se repetă vremurile? În 1945 era dat decretul-lege Nr. 364 pentru retragerea unor publicații periodice și neperiodice, peste 2.000 de titluri

Poate vă place și:

libris.ro