RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Incendiu la mansarda unui bloc de pe bulevardul Chimiei din Iași

Incendiu la mansarda unui bloc de pe bulevardul Chimiei din Iași

Incendiu la mansarda unui bloc de pe bulevardul Chimiei din Iași. La fața locului erau desfășurate mai multe echipaje de pompieri care au intervenit pentru stingerea imediată a incendiului. La ceva timp a ajuns și un echipaj de poliție care a parcat la mică distanță de cele sase autospeciale de stingere a incendiilor.

Odată cu nemulțumirea vecinilor de bloc alertați de trosnetele care se auzeau în interiorul uneia dintre mansarde și de mirosul de ars, s-a ridicat și problema autorizațiilor pentru aceste mansarde, despre care vecinii acuzau că nu ar fi fost izolate corespunzător.

Pompierii au folosit autoscara pentru a se urca pe acoperișul blocului, pentru a îndepărta acoperișul și a verifica dacă focul nu mai arde mocnit pe dinăuntru.

apiland.ro

Incendiul a fost ținut sub control, însă populația a fost în alertă, mai ales că fumul putea fi văzut de la mare depărtare.

Potrivit ultimelor informații, cauza incendiului poate fi un telefon uitat la încărcat de către persoana care locuia în mansarda care a luat foc.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]