RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Dan Negru o dezamăgire pentru poporul român

Dan Negru o dezamagire pentru poporul roman. Pe 6 Iunie a.c. Dan Negru a acordat un interviu jurnalistului Dorin Galben din Basarabia. Dan Negru este un prezentator de mare success atat in Romania cat si in Basarabia (prezentatorul tv fiind un ‘usier de lux pentru celebritati’ ca sa-l citam pe domnul Negru insusi, din cadrul interviului).

apiland.ro

A raspuns insa patetic la o simpla intrebare despre prospectul reunificarii Basarabiei cu Romania. Prin acest lucru parca s-a spalat pe maini de campaniile de genocid contra romanilor din partea rusilor in Basarabia/Bugeac/Bucovina de Nord.

Iata cum ar fi trebuit sa decurga NORMAL un interviu frumos pregatit de altfel de domnul Dorin Galben cu Dan Negru

Dorin Galben: Ce credeti despre unificarea (corect REunificarea) Basarabiei cu Romania?

Dan Negru: Domnule Galben in ce limba vorbim?

Dorin Galben: In limba romana

Dan Negru: Iata raspunsul la intrebarea dumneavoastra, mai ales cand Basarabia a ales DEMOCRATIC reunificarea cu Tara Mama in 1918. Cum a decurs INSA din pacate interviul…

Dorin Galben: Ce credeti despre unificarea (corect REunificarea) Basarabiei cu Romania?

Dan Negru: (uitandu-se ‘hatru’ imprejur ca si cum ar fii vrut ca sa o tuleasca) Eu…nu sunt specialist. las treaba asta specialistilor. Serios?

Cand sfartecarea Basarabiei, Bucovinei de Nord si a Bugeacului a fost facuta de doua guverne socialiste German (national-socialist) si respectiv Rus (comunist-socialist) prin diktatul Ribentroff-Molotov, AMBELE CONDAMNATE DE ROMANIA, DE COMUNITATEA EUROPEANA SI CHIAR DE RUSII COTROPITORI, ii mai trebuie cuiva ca sa fie ‘specialist’ ca sa spui ca trebuie repararea unei MARI NEDREPTATI si ca reunificarea aceluiasi neam este ceva de obtinut? Ce rusine domnule Negru, bravo domnule Galben pentru intrebarile incisive, de la REunificarea cu Romania, la stapanul Plahotniuc de la Chisinau –in prezent dat in urmarire internationala- al domnului Dan Negru.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]