RSS

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

Marius Pașcan: "Se zvârcolesc în…

"Românii au ajuns să‐…

PROSTIE sau nesimțire? Klaus Ioh…

Sentinţa lui Horea, C…

De la marele român Mihai Eminesc…

Reacții din Transilva…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

MAI, VAI de (v)noi!

Print Friendly, PDF & Email

Întâi au scos din buletin numele părinților. Adevărul este că-i încurca. Pe cine? Pe niște oameni de nimic, fără rușine, fără Dumnezeu. Păi cum să fie părinți Maria (mama) și Ion (tata)? Că poate părinte 1 este Salomeea și părinte 2 Isabela. Sau Brutus și Iuda. Și mă întreb ca prostu’ de ce mai trecem numele părinților pe certificatul de naștere? Că e tare ,,politically incorrect”!

Acum se emite alt format de buletine. Cu cip. Lăsând deoparte temerile privind o nouă închisoare digitală, deși întemeiate, să ne gândim puțin la alt aspect. Orice infractor sau om cinstit (cu o minimă informație în domeniul tehnologic) știe că orice lucru virtual e MULT mai UȘOR DE FURAT decât ceva în format fizic. E mai simplu să fur cuiva niște date stocate pe un cip sau alt dispozitiv electronic decât să-i fur buletinul din/cu tot cu portofel din buzunar. Și asta de la distanță, nu e nevoie de contact fizic. Așa că, să ne scutească ,,păzitorii identității” noastre de argumentul necesității unei mai mari protecții a datelor personale alegând buletinul cu cip. Și așa, avem prea multe cipuri deja, pe cardul bancar, pe cardul de sănătate și cândva…, pe frunte sau pe mâna dreaptă (să nu fie!), singurele locuri din organism unde acestea ar fi suportate și nu respinse de trupul nostru!

Au eliminat acum și locul de baștină, pardon, de naștere. De parcă ar conta! Ori că ne naștem în Palilula, ori că e vorba de altă planetă, tot aia e. Suntem din aceeași Cale Lactee și pentru globaliști (pe viitor deveniți intergalactici) locul nașterii e irelevant. Suntem medievali să ținem morțiș de identitatea dată de locul unde am văzut lumina zilei. După cum zicea și dl Barna, să renunțăm la ce e artificial, cum ar fi adresa de domiciliu. Nu contează unde ne naștem sau unde stăm, ideal e să votăm… cu cine trebuie, bineînțeles! Deci, mai puține adrese în CI, mai puțină bătaie de cap (?). Eventual mai mult efort intelectual al nostru să le memorăm în ordine pe toate, dinspre prezent (chiar viitor, dacă știm să citim în stele sau în palmă) spre trecut.

Mai punem noi la socoteală faptul că alea vechi nu sunt bune de ieșit din țară? Dar de ce atâta plimbat pe meleaguri străine? Cică să mai stăm și pe acasă! Dar, domnul angajat de la Interne, va veni o vreme când e nevoie de ăla cu cip să ieșim din giudeț sau suntem liberi să umblăm prin țară cât ne pohtește inimioara, cât timp nu dorim să sărim gardu’ la vecini?

Paradoxal, conform noului model, suntem mai întâi membri UE decât români. Am vrut să zic europeni, dar deja eram și până să apară niște birocrați plătiți și din banii noștri (degeaba?) de la Bruxelles să ne spună cum e cu integrarea și ce e voie să facem la noi în țară și ce nu. (Le) Ne-a trebuit Uniune? O să ne săturăm până la regret. Uite ce pățește Ungaria sau Polonia. Oameni cu minte/suflet sănătos (a se citi neîmpătimit) apără prin lege moralitatea, stopând propaganda gay și recunoscând dreptul inalienabil al părinților de a-și educa proprii copii conform credinței lor. Dar nu e bine așa că sare UE de fund în sus… Gata cu banii europeni pentru ,,medievalii” unguri. Apăi judecați dvs. cine are scaun la cap și cui îi lipsește dreapta socoteală. (…)

În zilele următoare, va apărea integral pe R3Media și veți putea citi și continuarea.

de Radu Buțu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info