libris.ro

Prioritatea culturală a Timișoarei „lui Fritz” e parada LGBTI+, asta în vreme ce primarul a tăiat banii pentru celelalte manifestări culturale românești

Prioritatea culturală a Timișoarei „lui Fritz” e parada LGBTI+, asta în vreme ce primarul a tăiat banii pentru celelalte manifestări culturale românești

Neomarxismul este tot mai pregnant în orașe precum Cluj și Timișoara, și asta este dovedit și de „prioritățile culturale” ale administrației locale din aceste adevărate Sodoma și Gomora ale României. Presa locală din Timișoara se arată deranjată de modul în care a început Fritz să finanțeze „prioritățile culturale” ale orașului:

„Banii pentru ”prioritățile culturale” ale Timișoarei ajung la comunitatea LGBTI+ și la ONGurile cu care este asociat un consilier personal al primarului Dominic Fritz”, scrie Ziua de Vest

Nici comentariile la adresa afinităților lui Fritz nu sunt foarte măgulitoare, „Banatu-i fruncea dar a votat cu curul”, „USR-iștii, noii bolșevici”, „Neomarxismul distruge Timișoara”, „Fritz ne transformă orașul în bordel stradal”, „Banatul era fruncea, dar acum miroase precum curul lui Fritz”: acestea sunt doar unele dintre cele mai vehemente comentarii la adresa primarului neomarxist din Timișoara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Există și comentarii prin care i se ia apărarea primarului Fritz, susținându-se că acele comentarii deosebit de acide la adresa lui Fritz sunt din partea ONG-iștilor care acuză acum faptul că le-au fost tăiate finanțările și oferite ONG-urilor „de casă” cu care este asociat un consilier personal al primarului Dominic Fritz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info