RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Victimele inundaţiilor primesc peste 400.000 lei sprijin financiar în Arhiepiscopia Alba Iuliei!

În urma colectei iniţiate de Arhiepiscopia Alba Iuliei, optzeci de familii din eparhie, afectate de inundaţii, vor primi sprijin financiar în valoare de 423.000 lei. Cele 80 de familii au suferit pagube majore la inundaţiile din iulie şi au fost selectate în urma unor anchete sociale demarate de Arhiepiscopia Alba Iuliei, informează Basilica.

apiland.ro

„Din întreaga sumă, 47 de familii vor primi aproximativ 6.500 lei fiecare, iar 33 de familii vor fi sprijinite cu câte 3.500 lei în parte. Repartizările sunt efectuate conform anchetelor sociale realizate de Biroul de asistență socială al protopopiatului Câmpeni”, anunţă Arhiepiscopia Alba Iuliei.

Pe lângă suma de bani, au fost colectate 41 tone de alimente, haine, materiale de construcții și obiecte electrocasnice. Acestea au fost direcţionate către familiile (713 la număr) care nu au înregistrat pagube majore în urma inundaţiilor din iulie, transmite Basilica.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]