RSS

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

Marius Pașcan: "Se zvârcolesc în…

"Românii au ajuns să‐…

PROSTIE sau nesimțire? Klaus Ioh…

Sentinţa lui Horea, C…

De la marele român Mihai Eminesc…

Reacții din Transilva…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Un deputat din opoziție: “Opriţi îngenuncherea românilor! Guvernul Cîţu a scăpat, categoric, lucrurile de sub control”

Print Friendly, PDF & Email

Guvernul Cîţu a scăpat, categoric, lucrurile de sub control. Explozia facturilor la energie, aşteptată cu înfrigurare de către populaţie, este dovada clară că acest Guvern este total incapabil să conducă ţara

Tânărul deputat de Neamț, Ciprian Șerban, a afirmat în cadrul unei declarații de presă că “Guvernul Cîţu a scăpat, categoric, lucrurile de sub control” și că “explozia facturilor la energie, aşteptată cu înfrigurare de către populaţie, este dovada clară că acest Guvern este total incapabil să conducă ţara”.

Opriţi îngenuncherea românilor! Creşterea necontrolată a preţurilor la energie trebuie oprită acum, cât încă mai este timp pentru adoptarea unor măsuri de protejare a populaţiei, dar şi a companiilor, care oricum sunt la limita falimentului!

Este clar pentru toată lumea că Guvernul Cîţu a scăpat, categoric, lucrurile de sub control. Explozia facturilor la energie, aşteptată cu înfrigurare de către populaţie, este dovada clară că acest Guvern este total incapabil să conducă ţara.Premierul României îi sfidează, fără nicio jenă, pe români şi refuză cu premeditare oprirea jafului naţional generalizat prin scumpirile uriaşe ale energiei.

Au demonstrat de nenumărate ori că habar nu au de legile româneşti, aşa că PSD le-a arătat, în repetate rânduri, cum pot pune populaţia la adăpost de acest uriaş tăvălug al scumpirilor.

Este absolut necesar să se aplice, de urgenţă, prevederile din legea concurenţei!Solicităm înfiinţarea urgentă a unei comisii parlamentare de control care să identifice cu precizie cauzele şi responsabilităţile abuzului monopolist care a crescut exponenţial profiturile corporaţiilor din energie, pe seama populaţiei şi a restului firmelor din România.

Guvernarea lui Cîţu, prin liberalizarea fără cap a pieţei de energie, fără să prevadă o minimă garanţie că există concurenţă reală, fără să asigure o producţie internă confortabilă de energie, fără măsuri de protecţie a consumatorilor vulnerabili i-a condamnat pe români să plătească cel mai mare preţ din Uniunea Europeană pentru electricitatea consumată, la paritatea puterii de cumpărare.

Ca de obicei, în toţi aceşti ani de guvernare de dreapta, Cîţu şi repetenţii săi de la Palatul Victoria au pus calul înaintea căruţei şi nu acceptă că totul se duce de râpă.Nu vor să coboare în realitate şi să vadă că populaţia şi economia resimt crâncen orgoliul prostesc şi incompetenţa guvernelor lui Iohannis.

România este pusă în genunchi! Cu salarii, pensii, alocaţii îngheţate, dar cu un înfricoşător carusel al scumpirilor, care-i spulberă puterea de cumpărare dobândită în anii guvernării PSD, întreaga ţară este în moarte clinică.PSD a solicitat Guvernului să prevadă la rectificarea bugetară resursele necesare, astfel încât consumatorii vulnerabili să beneficieze de sprijin încă de la 1 octombrie.

Dacă Guvernului Cîţu i-ar păsa, acest lucru ar fi realizabil.PSD a propus şi susţine adoptarea în regim de urgenţă a legii consumatorului vulnerabil. Am adus amendamente consistente care prevăd subvenţionarea unei părţi din valoarea facturii la utilităţi pentru persoanele al căror venit se dovedeşte insuficient în raport cu majorarea tarifelor.

Am cerut stabilirea unui mecanism de plafonare a preţurilor la energie, dacă piaţa înregistrează o creştere artificială a tarifelor, cum ar fi de exemplu, o majorare mai mare de 30% într-un interval de 6 luni.Dacă Guvernului Cîţu i-ar păsa, aceste lucruri ar fi realizabile.

#NouăNePasă

#MăsuriRealizabile

#OpriţiTăvălugulPreţurilor

#RomâniiTrebuieApăraţiDeGuvernanaţiIncompetenţi”, se arată în declarația de presă a deputatului Ciprian Șerban

Ciprian Șerban
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info